slider-hofstad-1820x330px

ONTDEK DEN HAAG

Den Haag is de stad waar niet alleen de regering zetelt, maar ook vorsten hun verblijf houden. De unieke positie van Den Haag als Residentie en Hofstad levert een boeiende mix op van historische, monumentale panden, paleizen en modern vormgegeven kantoortorens die met hun karakteristieke silhouetten de Haagse horizon verfraaien.


In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen. Kortom, het centrum van Den Haag heeft het allemaal en Hotel Des Indes ligt er middenin.

ONTDEK DEN HAAG OP DE FIETS

Den Haag is een prachtige stad om te ontdekken met de fiets. Onze concierge staat voor u klaar voor de leukste fietsroutes en fietsverhuur.

HISTORISCH DEN HAAG

noordeinde-def2-410x201

HOFSTAD

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. Een wandeling langs de paleizen, door de Paleistuin en diverse historische locaties maakt de verbondenheid van ons vorstenhuis met deze stad bijna tastbaar.

hotel-omgeving-dh-evenement1

RESIDENTIE

Op een steenworp afstand van het hotel bevinden zich het Binnenhof met het beroemde Torenkamertje en de Hofvijver. Wandel over het Binnenhof en bewonder de historische parlementsgebouwen.

vredespaleis-def-410x201

VREDE & RECHT

Den Haag is ook de internationale stad van vrede & recht. In 1913 werd het indrukwekkende Vredespaleis geopend. Enkele malen per jaar opent het Vredespaleis haar deuren voor rondleidingen.

CULTUREEL DEN HAAG

noordeinde-def2-410x201

WINKELEN

Een verblijf in Den Haag is niet compleet zonder een bezoek aan de exclusieve speciaalzaken in de vele gezellige winkelstraten die het Buurtschap 2005 en het Hofkwartier rijk zijn.

hotel-omgeving-dh-evenement1

LANGE VOORHOUT

Het Lange Voorhout dankt zijn naam aan het feit dat het een uitloper was van het Haagse Bos. Deze deftige, brede wandellaan omhuld door rijen indrukwekkende lindebomen, is een toonbeeld van schoonheid en rust.

vredespaleis-def-410x201

MUSEA & THEATERS

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabijgelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

noordeinde-paleis-1460x860

EVENEMENTEN

Met zijn vele evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Dans op festivals zoals Parkpop en Jazz in de Gracht of kijk uw ogen uit bij de spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Fan van boeken? Kom naar het literatuurfestival Winternachten of bezoek Crossing Border, waar meer dan honderd schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samenkomen. Er valt ook heel wat te proeven. Oosterse smaken op de Tong Tong fair, handzame gerechtjes van de foodtrucks van Rrrollend Den Haag en tussendoortjes uit alle windstreken tijdens de Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout.


Voor een actueel overzicht, bekijk agenda van Den Haag

the-hague-citymap-desktop2-0
Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: