Des Indes Lounge

Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Openingstijden

Des Indes Lounge is dagelijks geopend van 07:00 - 01:00 

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

patisserie-410x201

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit onze assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

restaurant-410x201

Restaurant Des Indes

In Restaurant Des Indes geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft. Van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij onze Business Lunch.

bar-410x201

Des Indes Bar

De Bar is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Hier voert u een fijn gesprek, viert u uw successen en proost u op het leven.

moederdag-410-201

Moederdag

Verras of verwen uw moeder, schoonmoeder of oma op Moederdag met een feestelijke High Tea in Hotel Des Indes. Wij verwelkomen u met een glas Champagne en verzorgen vervolgens onze vier gangen High Tea, inclusief bijzondere Moederdag patisserie.