Des Indes Lounge / Restaurant

Op dit moment is ons Lounge/Restaurant tijdelijk gesloten.

Wij serveren voor onze gasten take-away gerechten van een kleine kaart, welke afgehaald kunnen worden vanaf de bar. Wegens de nieuwe maatregelen mogen wij ook geen Room-Service meer aanbieden.


Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Openingstijden Take-Away:

Ontbijt: 07.00 - 11.00

All day dining: 11.00 - 21.00


Dine & Stay arrangement

U bent van harte welkom om bij ons te genieten van een diner arrangement. We bieden hiervoor een overnachting in kamer naar keuze inclusief 3-gangen diner, geserveerd tot aan uw deur en take-away ontbijtbox.

Prijzen beginnen vanaf €136,- per persoon.

moederdag2f

Moederdag Royal Afternoon Tea – Take Away

Neem onze Royal Afternoon Tea mee naar huis deze moederdag.

De Afternoon Tea belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten. Proost met een bruisende cava en laat u verrassen door deze huisgemaakte heerlijkheden. Onze ‘Tea Culture’ theezakjes zijn speciaal samengesteld voor Hotel Des Indes en brengt onze Des Indes Lounge naar uw huiskamer.

€29,50 per persoon

De Moederdag Royal Afternoon Tea kan op Zondag 9 mei afgehaald worden tussen 12:00 en 14:00. Reserveer uw tijdslot door te bellen naar 070-3612345 of stuur een mail naar reservations@desindes.com. Reserveren kan uiterlijk tot vrijdag 7 mei 12:00 uur ’s middags.