Des Indes Lounge / Restaurant

Vanaf 15 oktober is de Lounge/Restaurant enkel toegankelijk voor gasten die in het hotel overnachten. Wij vragen hotelgasten vooraf een tafel te reserveren. Zonder reservering kan een tafel niet worden gegarandeerd i.v.m. het maximale aantal van 30 personen.

Onze Lounge / Restaurant nu samengevoegd tot één restaurantconcept met hetzelfde à la carte en 2- of 3-gangen menu. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte tussen de tafels om aan de overheidsrichtlijnen te voldoen en blijft onze service op het hoge niveau dat u van Hotel Des Indes gewend bent. Daarnaast mag geen alcohol worden gedronken na 20:00 uur in onze Lounge / Restaurant.


Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Openingstijden

Des Indes Lounge is dagelijks geopend van 07:00 - 23:00 


Dinerarrangement

U bent van harte welkom om bij ons te genieten van een diner arrangement. We bieden hiervoor verschillende arrangementen met een 2 tot 4-gangendiner inclusief overnachting en onbijt.

Prijzen beginnen vanaf €99,- per persoon.

afternoontea_420x260

Afternoon Tea Deluxe

De vernieuwde ‘Afternoon Tea Deluxe’ belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten. Na een etagère vol hartige items, serveren wij een ‘Chef’s signature’ gerecht, waarna u vervolgens geniet van de zoetigheden, zoals traditionele Scones. Laat u verrassen door deze uitgebreide en grote variatie aan huisgemaakte heerlijkheden. 

De geserveerde thee komt van ‘Tea Cultures’. Deze theespecialisten hebben een drietal unieke blends voor ons gecreëerd, die passen bij de stijl, historie en beleving van Hotel Des Indes. Deze drie theesmaken passen zeer goed bij de diversiteit aan smaakbelevingen van de ‘Afternoon Tea Deluxe’. Tevens kunt u kiezen uit de overige smaken van ons theeassortiment, afkomstig van de allerbeste plantages.

Prijs per persoon €31,50

lux_hoteldesindes_432

Royal afternoon tea

Wij ontvangen u graag met een glas voortreffelijke Cava wanneer u onze ‘Royal Afternoon Tea’ boekt. Een bruisend en feestelijk begin van uw middag! De vernieuwde ‘Royal Afternoon Tea’ belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten.

De inhoud is gelijk aan de ‘Afternoon Tea Deluxe’ maar u wordt ontvangen met een heerlijk glas Cava.

Prijs per persoon €39,00

hoteldesindes_thehague_2

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge, bestel een van onze warme en/of koude dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

Vanwege de Covid-19 maatregelen kunt u niet reserveren voor enkel koffie, thee & patisserie. U bent welkom op basis van beschikbaarheid.


Onze Afternoon Tea's dienen wel vooraf gereserveerd te worden. Klik op het bijbehorende tijdslot om een reservering te maken of bel met ons restaurant via 070-3612338