Des Indes Lounge / Restaurant

Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.Op dit moment serveren wij tijdelijk geen lunch. De Afternoon Tea wordt enkel op zondagen geserveerd om 13:00 uur in de Lounge. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 48 uur voor aanvang.

Openingstijden

Op dit moment serveren wij tijdelijk geen lunch. De Afternoon Tea wordt enkel op zondagen geserveerd om 13:00 uur in de Lounge. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 48 uur voor aanvang.

Ontbijt:

07.00 - 10.30 maandag t/m vrijdag, 07.00 - 11.00 zaterdag en zondag

Diner:

Dagelijks 18:00 - 22:00restaurant-des-indes-410-201

Diner

Dineren in Des Indes Lounge/Restaurant is een gastronomische ervaring. Laat u in de watten leggen door onze vriendelijke bediening die er alles aan gelegen is u een avond te bezorgen om nooit te vergeten.

Stelt u zelf à la carte uw diner samen of laat u zich verrassen door een driegangen Chef’s Menu? Welke keus u ook maakt, wij zijn ervan overtuigd dat de weldadige gerechten van onze Chef u meer dan goed zullen smaken.

Voor het wijnarrangement heeft onze sommelier de mooiste wijnen uit onze voorraadkelder geselecteerd. Daarmee zijn alle ingrediënten voor een fantastisch diner aanwezig.

garcia-410-201

Private Dining

Hotel Des Indes heeft voor iedere bijeenkomst de juiste Salon of ruimte. Al onze Salons hebben volop daglicht en hebben dezelfde kenmerkende, elegante inrichting als de rest van Hotel Des Indes. De Salons zijn zowel voor privé als zakelijke evenementen te reserveren.

Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een luxueuze uitstraling. Private Dining in Den Haag doet u bij Hotel Des Indes.