Des Indes Lounge / Restaurant

Vanaf 15 oktober is de Lounge/Restaurant enkel toegankelijk voor gasten die in het hotel overnachten. Wij vragen hotelgasten vooraf een tafel te reserveren. Zonder reservering kan een tafel niet worden gegarandeerd i.v.m. het maximale aantal van 30 personen.

Onze Lounge / Restaurant nu samengevoegd tot één restaurantconcept met hetzelfde à la carte en 2- of 3-gangen menu. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte tussen de tafels om aan de overheidsrichtlijnen te voldoen en blijft onze service op het hoge niveau dat u van Hotel Des Indes gewend bent. Daarnaast mag geen alcohol worden gedronken na 20:00 uur in onze Lounge / Restaurant.


Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Openingstijden

Des Indes Lounge is dagelijks geopend van 07:00 - 22:00 


Dinerarrangement

U bent van harte welkom om bij ons te genieten van een diner arrangement. We bieden hiervoor ons dinerarrangement inclusief overnachting en onbijt.

Prijzen beginnen vanaf €132,- per persoon.