lounge-subslider-1820x320
high-tea1-header-1920x545
lounge-subslider2-1820x320
high-tea2-header-1920x545

LOUNGE

Voor een heerlijk diner in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. De indrukwekkende inrichting van Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om te genieten van onze fameuze High Tea, lunch of diner, bereid door onze Chef en zijn team. Net zoals het 5-sterren hotel ligt ons luxe restaurant in Den Haag centrum.

OPENINGSTIJDEN

Wij verwelkomen u graag op alle dagen van de week voor de volgende culinaire belevenissen:


Ontbijt

07:00 - 10:00 weekdagen

07:00 - 11:00 zaterdag en zondag


High Tea - Lounge

Dagelijks om 13:00, 13:30 of 14:00 uur


Lunch - Lounge

Maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00


Diner - Lounge

Dagelijks van 17:00 tot 21:30


Diner - Restaurant

Woensdag-zaterdag van 17:30 tot 21:00

lounge-1460x860

LOUNGE

Wie bij binnenkomst van Hotel Des Indes de indrukwekkende foyer doorkruist, waant zich meteen terug in de tijd van het rijkelijk versierde stadspaleis waar de baron zijn flamboyante feesten organiseerde. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw binnenreden, ademt historie.


De weelderige inrichting van de Lounge & Restaurant, past bij de status van dit iconische hotel en is chique en warm en uitnodigend tegelijkertijd. De marmeren zuilen, de kroonluchters en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.


Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u een prachtig zicht op de Lounge & Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.


COFFEE EN CAKE MENU

high-tea-410x201

HIGH TEA

Onze fameuze High Tea is een geweldige culinaire ervaring. Onze Chef en Patissier serveren in 3-gangen hun 'signature' met hartige en zoete gerechten.


De etagères worden prachtig opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee.


Hotel Des Indes serveert de High Tea dagelijks in de Lounge. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 48 uur voor aanvang.


Tarief:

Vanaf €59,50 per persoon, inclusief aperitief

restaurant-des-indes-410-201

DINER

Dineren in Restaurant Des Indes is een gastronomische ervaring. Onze vriendelijke bediening ontzorgt u en bezorgt u een avond die u niet snel vergeet.


U bent vrij om zelf à la carte uw diner samen te stellen of u kunt u laten verrassen door een driegangen Chef’s Menu.


Voor het wijnarrangement heeft onze sommelier de mooiste wijnen uit onze geselecteerd.

private-dining-410x201

PRIVATE DINING

Hotel Des Indes heeft voor iedere bijeenkomst de juiste Salon of ruimte. Al onze Salons hebben volop daglicht en hebben dezelfde kenmerkende, elegante inrichting als de rest van Hotel Des Indes. De Salons zijn zowel voor particuliere als zakelijke evenementen te reserveren.


Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een rustige uitstraling. Private Dining in Den Haag doet u bij Hotel Des Indes.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: