Des Indes Lounge / Restaurant

Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge / Restaurant, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge / Restaurant. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.


Dagelijks wordt onze Lunch om 12:00 en 12:30 geserveerd in het restaurant en de Afternoon Tea om 13:00 uur in de Lounge, u kunt hier direct reserveren.

Openingstijden

Dagelijks wordt onze Lunch om 12:00 en 12:30 geserveerd in het restaurant en de Afternoon Tea om 13:00 uur in de Lounge, u kunt hier direct reserveren.

Ontbijt:

07.00 - 10.30 maandag t/m vrijdag, 07.00 - 11.00 zaterdag en zondag

Diner:

Vanwege de huidig geldende coronamaatregelen serveert Hotel Des Indes tot 19 december geen diner. Wij serveren wel roomservice diner op de kamer.high-tea-410x201

High Tea

Onze fameuze High Tea is een geweldige culinaire ervaring. Onze Chef en Patissier serveren in 2-gangen hun 'signature' met hartige en zoete gerechten.

De etagères worden prachtig opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee.

Hotel Des Indes serveert de High Tea dagelijks om 13:00 uur in de Lounge. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 48 uur voor aanvang.

restaurant-des-indes-410-201

Diner

Vanwege de huidig geldende coronamaatregelen serveert Hotel Des Indes tot 19 december geen diner. Wij serveren wel Room Service diner op de kamer.

private-dining-410x201

Private Dining

Hotel Des Indes heeft voor iedere bijeenkomst de juiste Salon of ruimte. Al onze Salons hebben volop daglicht en hebben dezelfde kenmerkende, elegante inrichting als de rest van Hotel Des Indes. De Salons zijn zowel voor privé als zakelijke evenementen te reserveren.

Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een luxueuze uitstraling. Private Dining in Den Haag doet u bij Hotel Des Indes.