Des Indes Lounge

Wie na binnenkomst van hotel Des Indes de hal doorkruist, waant zich direct in een andere wereld. De monumentale entree waar vroeger de koetsen met bezoekers het gebouw inreden, ademt historie uit.

De overvloedige inrichting van de Lounge, die past bij de status van dit iconische hotel, is zeker chic te noemen en tegelijkertijd bijzonder warm en uitnodigend. De marmeren zuilen, de kroonluchter en de brede statige trappen vertellen het verhaal van het 19de-eeuws stadspaleis van Baron van Brienen, dat later het luxueuze Hotel Des Indes zou worden.

Vanaf de bovenliggende etage, de Rotonde genoemd, heeft u leunend op de balustrade een prachtig zicht op de Lounge. Vanaf deze plek begroette de Baron vroeger de zojuist gearriveerde gasten.

Openingstijden

Des Indes Lounge is dagelijks geopend van 07:00 - 01:00 

lux_hoteldesindes_422

Des Indes High Tea

De High Tea bestaat uit vier gangen. De etagères worden opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee.

high-tea-420-260

Des Indes Royal High Tea

U wordt ontvangen met Champagne om vervolgens te genieten van de zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier en verschillende soorten thee.

christmas-high-tea

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit onze assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.

Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

lux_hoteldesindes_443

Des Indes High Wine

De High Wine bestaat uit een 3- of 4-tal specialiteiten, samengesteld en bereid door Chef-kok Roel Gilissen. De gerechten worden begeleid door een gelijk aantal bijpassende wijnen die de proeverij door Des Indes, tot een ware beleving maken.

hoteldesindes_thehague_2

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge, bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.


Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

webisterestaurant-1460x860

Restaurant Des Indes

In Restaurant Des Indes geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft. Van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij onze Business Lunch.

webstiehotel-des-indes-bar-des-indes

Des Indes Bar

De Bar is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Hier voert u een fijn gesprek, viert u uw successen en proost u op het leven.

website-hotel-des-indes-deluxe-king

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.