street-view

BEREIKBAARHEID & LOCATIE

Hotel Des Indes is gelegen in het centrum van Den Haag. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Direct voor het hotel bevindt zich onze parkeerplaats. Onze valet parking service is dagelijks beschikbaar.

HOTEL DES INDES

Lange Voorhout 54-56

2514 EG Den haag

ROUTEBESCHRIJVING

Wanneer u van de snelweg komt vervolgt u uw weg op de Zuid Hollandlaan/S101. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Zuid Hollandlaan/de S101. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Koningskade/de S100.

Vervolgens slaat u rechts af naar het Korte Voorhout en slaat u opnieuw rechtsaf naar het Lange Voorhout. Houdt bij de splitsing rechts aan om op het Lange Voorhout te blijven. Sla na de splitsing links af en Hotel Des Indes bevindt zich aan uw rechterkant.

PARKEREN

Hotel Des Indes biedt u valet parking aan: één van onze portiers zal uw auto op ons eigen terrein parkeren. De kosten hiervoor bedragen €4,50 per uur met een maximum van € 45,00 per dag.


Oplaadpunten elektrische auto

Het hotel beschikt over vier oplaadpunten voor elektrische auto's. Hiervoor raden wij u aan om vooraf te reserveren door contact op te nemen met onze portiers.


Parkeergarage

Een andere mogelijkheid is om uw auto tegen betaling te parkeren in parkeergarage Museumkwartier welke 24 uur per dag geopend is.

OPENBAAR VERVOER & TAXI

Hotel Des Indes is vanaf Station Den Haag Centraal te bereiken via:

  • tram 15 richting Nootdorp
  • tram 16 richting Statenkwartier
  • bus 22 richting Den Haag Duindorp

U kunt met beide trams uitstappen bij de halte Korte Voorhout. Met de bus kunt u uitstappen bij de halte Kneuterdijk. Vanaf de halte is het nog een paar minuten lopen naar het hotel.


Heeft u veel bagage of reist u liever met de taxi? Neem voor uw aankomst contact met ons op en we helpen u graag met het reserveren van een taxi.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: