van-brienen-1820-330
private-dining-subslider5-1820x330
gallery2-1920x545
slider-events-meetings3-1820x330
lounge-subslider2-1820x320

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Hotel des Indes heeft diverse Salons, geschikt voor vergaderingen, presentaties, recepties of evenementen. Alle Salons en zalen hebben natuurlijk daglicht en bieden een prachtige, klassieke setting met moderne faciliteiten. Ook voor een zakelijk diner of lunch, eventueel in de vorm van private dining, is Hotel Des Indes de ideale locatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Geïnteresseerd om uw zakelijke event bij ons te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Telefonisch contact: +31 (0)70 361 23 45

ballroom-ushape-1460-860

VERGADEREN

Alle Salons in Hotel Des Indes hebben direct daglicht. Onze Salons bieden een karakteristieke setting, met prachtige historische details, gecombineerd met moderne faciliteiten. De behaaglijke sfeer en de aanwezigheid van professionele vergaderapparatuur zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering, wij zorgen voor de rest.

EVENEMENTEN

Er zijn evenementen waarvan het karakter misschien niet aansluit bij de uitstraling van uw bedrijfspand of het ontbreekt u wellicht aan voldoende ruimte. In zo’n geval kan Hotel Des Indes uitkomst bieden. U kunt kiezen uit gedistingeerde Salons, de Balzaal en de gezellige Rotonde, om uw congres, presentatie of ander zakelijk evenement te organiseren. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze volledige begane grond exclusief te huren voor een onvergetelijk evenement. Uiteraard adviseren wij u graag welke Salon of ruimte het meest geschikt is voor uw evenement.

business-evenementen-1460x860
zakelijk-receptie-1460x860

RECEPTIES

Ook zakelijk valt er regelmatig iets te vieren. Een samenwerking met een ander bedrijf, mooie jaarcijfers, een jubileum, allemaal goede redenen voor een feestelijk samenzijn. De unieke ligging van de Rotonde op de 1e etage geeft u een panoramisch uitzicht op alle leden van uw gezelschap. Dit geeft de ruimte, ondanks de afmeting, iets huiselijks en intiems. Vanaf de balustrade kunt u beneden de Des Indes Lounge aanschouwen. Voor ieder gezelschap bieden wij een Salon of ruimte die qua karakter en afmeting bij uw receptie past.

LUNCH EN DINER

Een bespreking onder het genot van een smaakvolle maaltijd vergezeld van een drankje, loopt altijd soepeler dan in een kantoorsetting. Wilt u uw zakenpartners culinair verwennen om zo de relatie te versterken, dan is de Des Indes Lounge en het Restaurant Des Indes hier zeer geschikt voor. Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een luxueuze rustige uitstraling.

business-lunchdinner-1460x860

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

website-hotel-des-indes-deluxe-king

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand

website-he-hague-skyline

HOTEL & OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

website-hotel-des-indes-dinner-salon-jacques-garcia-small

PRIVATE DINING

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren

Reserveer een tafel