Zakelijke Evenementen

Hotel des Indes heeft diverse salons, geschikt voor vergaderingen, presentaties, recepties of evenementen. Alle salons en zalen hebben natuurlijk daglicht en bieden een prachtige, klassieke setting met moderne faciliteiten. Ook voor een zakelijk diner of lunch, eventueel in de vorm van private dining, is Hotel Des Indes de ideale locatie.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd om uw zakelijke event bij ons te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Telefonisch contact: +31 (0)70 361 23 45

Vergaderen

Alle Salons in Hotel Des Indes hebben direct daglicht. Onze salons bieden een karakteristieke setting, met vele historische details, gecombineerd met moderne faciliteiten. De behaaglijke sfeer en de aanwezigheid van professionele vergaderapparatuur zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op de onderwerpen die op uw agenda staan. Wij zorgen voor de rest.

Evenementen

Er zijn evenementen waarvan het karakter misschien niet aansluit bij de uitstraling van uw bedrijfspand of het ontbreekt u wellicht aan voldoende ruimte. In zo’n geval kan Hotel Des Indes uitkomst bieden. U kunt kiezen uit gedistingeerde Salons, de Balzaal en de gezellige Rotonde, om uw congres, presentatie of ander zakelijk evenement in te organiseren. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze volledige begane grond exclusief te huren voor een onvergetelijk evenement. Uiteraard adviseren wij u graag welke Salon of ruimte het meest geschikt is en helpen wij u, met alle plezier, bij de verdere invulling van uw evenement.

Recepties

In het zakenleven valt regelmatig wat te vieren. Een samenwerking met een ander bedrijf, mooie jaarcijfers, een directeur die zijn jubileum viert, allemaal goede redenen voor een feestelijk samenzijn. De unieke ligging van de Rotonde op de 1e etage geeft u een panoramisch uitzicht op alle leden van uw gezelschap. Dit geeft de ruimte ondanks de afmeting, iets huiselijks en intiems. Leunend op de balustrade kunt u beneden de Des Indes Lounge aanschouwen. Natuurlijk hebben wij voor ieder gezelschap een Salon of zaal die qua karakter en afmeting bij uw receptie past.

Lunch en Diner

De combinatie van eten en zakendoen is er een die zichzelf steeds opnieuw heeft bewezen. Een bespreking onder het genot van een verrukkelijke maaltijd vergezeld van een drankje, blijkt altijd soepeler te verlopen dan in een kantoorsetting. Wilt u uw zakenpartners culinair verwennen om zo de relatie nog meer te verbeteren, dan bent u in de Des Indes Lounge en in Restaurant Des Indes op de juiste plaats. Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een luxueuze uitstraling.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

website-hotel-des-indes-deluxe-king

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

website-he-hague-skyline

Hotel & Omgeving

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

website-hotel-des-indes-dinner-salon-jacques-garcia-small

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren