Trouwen bij Hotel Des Indes

Als u op zoek bent naar de meest romantische, alles in één trouwlocatie in Den Haag, bent u bij Hotel Des Indes aan het juiste adres. 

Laat uw ja-woord klinken in een van de schitterende Salons die Hotel Des Indes rijk is. Proost tijdens de receptie met uw familie en vrienden op uw huwelijksgeluk. En terwijl u de bruidstaart aansnijdt, bereidt onze Chef het huwelijksdiner voor. De verfijnde gerechten, die hij creëert met hoogwaardige producten uit eigen land, zijn een ware smaaksensatie. Een sensationele feestavond maakt de dag van uw leven compleet. In de bruidssuite blikt u voldaan terug op een dag vol mooie indrukken en ook voor de gasten die van ver gekomen zijn om u te feliciteren, hebben wij een kamer gereserveerd. 

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd om uw bruiloft bij ons te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Historische officiele vrije trouwlocatie

In 1858 liet baron Van Brienen een feestpaleis bouwen aan het deftige Lange Voorhout, compleet met schitterende balzaal en luxueuze privé- en gastenverblijven. Toen Hotel Des Indes zich in 1881 in het pand vestigde, werd dit chique logement het toneel van exclusieve gala’s en banketten. Ruim 140 jaar later, is Hotel Des Indes nog steeds het toppunt van Haagse elegantie en grandeur met een gastenboek dat de illustere namen bevat van koningen, keizers, maharadja’s, filmsterren en presidenten.

Dit voormalige stadspaleis is een officiële trouwlocatie en vormt met haar weelderige decor de perfecte omlijsting van uw huwelijksvoltrekking. Zo perfect, dat Prinses Juliana ervoor koos, in Des Indes haar verloving met Prins Bernard te vieren, terwijl ze toch een aantal indrukwekkende paleizen tot haar beschikking had. 

Culinair

Een hoogtepunt bij iedere bruiloft is het traditionele aansnijden van de bruidstaart. Of u zelf een bruidstaart heeft gekozen, of dat u onze patissier een meesterwerk laat afleveren, één ding is zeker, dit heugelijke moment zal zowel voor u als uw gasten, een dierbare herinnering vormen aan deze speciale dag.

Onze Chef verzorgt graag het culinairt aspect van uw bruiloft. Wij serveren tijdens de receptie het door uw gekozen drankassortiment en de hartige versnaperingen in onze Salons, de Balzaal of de gezellige Rotonde die uitkijkt op de Des Indes Lounge. Wij overleggen graag met u hoe wij uw gasten culinair mogen verassen. Met een walking dinner, een overdadig buffet of een uitgeserveerd drie- of viergangendiner? Welke vorm u ook kiest, Restaurant Des Indes levert de culinaire kwaliteit en de gastronomische belevenis die uw genodigden verdienen.

Uw huwelijksnacht

De dag waar u zolang naar uitgekeken heeft, is omgevlogen. Zoveel gelukwensen, zoveel mooie indrukken, … Met een verblijf in één van onze suites die van alle gemakken zijn voorzien, treedt u in de voetsporen van staatshoofden, vorsten en beroemdheden die eerder in Hotel Des Indes overnachtten. Hier kunt u nog even nagenieten van deze memorabele dag en mijmeren over uw toekomst samen, waarna u wegdroomt in het hemelbed. Voor de gasten die van ver zijn gekomen en in Des Indes willen blijven overnachten, reserveren wij uiteraard graag een kamer.

Bruidsreportage

De beroemde Franse interieurarchitect Jacques Garcia tekende in 2005 voor de renovatie van Hotel Des Indes. In zijn klassieke ontwerp met een vleugje modern, zijn de prachtige historische details van dit iconische gebouw bewaard gebleven. Het oogstrelende interieur vormt het volmaakte decor voor een fotoreportage. Bruidsparen poseren op de brede statige stappen die op de Des Indes Lounge uitkomen, maar er zijn talloze andere plaatsen die de ideale achtergrond vormen voor het perfecte plaatje. Leg uw bijzondere gebeurtenis vast op een exclusieve locatie van wereldklasse.

Bruiloft op maat

De organisatie van uw complete bruiloft, waarbij met al uw wensen rekening wordt gehouden, is maatwerk. Wij informeren u met plezier over de mogelijkheden. Maak van uw trouwdag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in handen van ons team trouwspecialisten, zodat u volledig ontspannen, samen met uw gasten van uw trouwdag kunt genieten.