slider-kerstarrangementen1


VIER DE FEESTDAGEN BIJ HOTEL DES INDES

Bij Hotel Des Indes verwelkomen we u graag om de feestdagen in stijl te vieren. Vanaf 7 december waant Hotel Des Indes zich volop in kerstsferen, hiermee gaat de feestelijke decembermaand officieel van start.


Gedurende de hele maand zijn er bijzondere high tea's en diners samengesteld waar u van kunt genieten, uiteraard in onze prachtig gedecoreerde Lounge.

kerstboom-hotel-des-indes-lounge

HIGH TEA BIJ DES INDES

Geniet van de betoverende sfeer van de decembermaand met onze exclusieve high tea's bij Hotel Des Indes. Laat u verwennen met een feestelijke selectie van hartige en zoete lekkernijen in een prachtige historische setting. Een onvergetelijke ervaring om de feestdagen te vieren.

hotel-des-indes-sylvester-kerst-high-tea

WINTER HIGH TEA

Laat u verwennen tijdens onze Winter High Tea met een verrukkelijke mix van hartige en zoete signatuurgerechten, allemaal in winterse stijl. Geniet van de warme sfeer en creëer onvergetelijke momenten bij Hotel Des Indes.


7 december t/m 7 januari

high-tea-420-260

KERST HIGH TEA

Ervaar een feestelijke Kerst High Tea met hartige en zoete specialiteiten. Begin met een heerlijk glas Cava en bewonder prachtig gedekte tafels met sfeervolle decoraties. Een smaakvolle kerstviering in stijl.


24, 25 & 26 december

hotel-des-indes-kerst-high-tea-1

SYLVESTER HIGH TEA

Laat u verrassen door onze Sylvester High Tea en geniet van hartige en zoete gerechten in een feestelijk thema. U wordt ontvangen met een glas champagne en prachtige gedekte tafels met stijlvolle decoraties.


30 december t/m 1 januari

DINER BIJ DES INDES

Creëer onvergetelijke herinneringen met onze speciale decemberdiners bij Hotel Des Indes. Laat uw smaakpapillen verwennen met culinaire gerechten en geniet van een onvergetelijke avond in een historische en sfeervolle omgeving. Een perfecte manier om de feestdagen te vieren.

valentijnsdiner-420-260

PRE-KERST
DINER

Laat u culinair verwennen tijdens ons Pre Kerst Diner. Begin de avond met een glas champagne en bewonder de elegant gedekte tafels met prachtige decoraties.


22 & 23 december

christmas-high-tea1

KERST
DINER

Geniet van ons Kerst Diner bij Hotel Des Indes. Laat de avond sprankelen met een glas champagne en geniet van de heerlijke gerechten tijdens het feestelijke diner.


24, 25, & 26 december

hotel-des-indes-champagne

PRE-NIEUWJAARS DINER

Bereid u voor op een feestelijke start van het nieuwe jaar tijdens ons Pre Nieuwjaars Diner. Geniet van champagne, smaakvolle gerechten en prachtig gedekte tafels.


29 & 30 december

hotel-des-indes-nieuwjaarsdiner

NIEUWJAARS
DINER

Luid het nieuwe jaar in met ons Nieuwjaars Diner en geniet van een feestelijke avond. Proost op het nieuwe jaar met heerlijke champagne en verse oliebollen.


31 december

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: