Culinair genieten bij Des Indes

De indrukwekkende inrichting van het Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om samen het glas te heffen bij een High Wine of te genieten van etagères vol heerlijkheden tijdens onze fameuze High Tea. Maar ook voor een kop koffie of thee met huisgemaakte patisserie, na het winkelen of een museumbezoek, bent u van harte welkom in onze Lounge.

In Restaurant Des Indes geniet u tijdens lunch of diner van de fantastische gerechten van Chef Roel Gilissen. Zijn speciale Business Lunch maakt zakendoen tot een waar genot.

Des Indes Bar is de ideale ontmoetingsplek voor een aperitief of een laatste drankje als afsluiting van de dag.

Des Indes Lounge

In de Lounge met zijn imposante kroonluchter en statige trappen kunnen bezoekers van de Hofstad en onze hotelgasten zich te goed doen aan de zoete verleidingen en hartige lekkernijen van onze patissier en onze Chef.

Tijdens de High Wine proeft u onze zorgvuldig geselecteerde wijnen vergezeld van heerlijke appetizers. Dit is ook de plek waar wij de vier gangen van onze, tot ver buiten de stadsgrenzen beroemde, High Tea serveren. In Des Indes Lounge bent u eveneens van harte welkom voor een à la carte ontbijt, informele lunch of diner.

Restaurant Des Indes

De kroonluchters, de draperieën en de comfortabele zetels in het Restaurant zijn een verwijzing naar de tijd dat Des Indes nog een stadspaleis was, waar staatshoofden ontvangen werden.

Het streven naar de hoogste kwaliteit ziet u ook terug in de tongstrelende gerechten die de Chef heeft gecreëerd van hoogwaardige producten van Nederlandse bodem.

Op de lunch- en dinerkaart treft u een ruime keuze aan wereldgerechten aan, die op de Franse keuken geïnspireerd zijn. Met de aan het restaurant grenzende Salon Jacques Garcia biedt het restaurant gezelschappen de mogelijkheid tot private dining.

Bar Des Indes

Het diepe paars met goudkleurige accenten geven de bar een aristocratische uitstraling. Je kunt je haast niet voorstellen dat hier vroeger de paarden gestald werden, die de koetsen voortrokken, waarmee de gasten arriveerden.

De Bar is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Hier voert u een fijn gesprek, viert u uw successen en proost u op het leven. Wij hebben daarvoor alles in huis. Een selectie aan mooie wijnen, een groot assortiment whisky’s en door onze bartender speciaal voor u gemixte cocktails. Schuif aan voor een aperitief of sluit de dag af met een laatste drankje.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

garcia-410-201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.

menu-cocktails-410x201

Des Indes Bar

De Bar is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Hier voert u een fijn gesprek, viert u uw successen en proost u op het leven.

categorie-kamers-410x201px

Overnachten

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.