eten-drinken-subslider-1820x320

CULINAIR GENIETEN BIJ DES INDES

Voor een heerlijk diner in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. De indrukwekkende inrichting van Hotel Des Indes vormt de perfecte ambiance om te genieten van een heerlijke High Tea of diner, bereid door onze Chef en zijn team. Net zoals het 5-sterren hotel ligt ons luxe restaurant in Den Haag centrum.

lounge-1460x860

DES INDES
LOUNGE & RESTAURANT

De Des Indes Lounge & Restaurant in Den Haag centrum is prachtig ingericht. De kroonluchters, de draperieën en de comfortabele zetels zijn een verwijzing naar de tijd dat Des Indes nog een stadspaleis was, waar staatshoofden ontvangen werden.


Het streven naar de hoogste kwaliteit ziet u terug in de tongstrelende gerechten die de Chef heeft gecreëerd van hoogwaardige producten van Nederlandse bodem. Bijzonder dineren in Den Haag doet u bij Des Indes.

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons luxe hotel in Den Haag biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze luxe hotelkamers zijn ieder uniek en vol met historische details. Dit maakt Hotel Des Indes een van de mooiste hotels in Den Haag.

website-hotel-des-indes-dinner-salon-jacques-garcia-small

PRIVATE DINING

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren.

business-lunch-420-260

ARRANGEMENTEN

Combineer uw verblijf in Hotel Des Indes met een van onze luxueuze arrangementen en maak uw verblijf onvergetelijk. Ontdek Koninklijk Den Haag en gebruik het hotel als de ideale uitvalsbasis.

415x260-hotel-desindes-deluxe-room

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: