Kamers & Suites

Hotel Des Indes heeft een uniek aanbod van 79 kamers en 13 suites, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn. Wij houden graag rekening met uw voorkeuren en zullen ons uiterste best doen voor u een kamer te vinden, die past bij uw specifieke wensen. Treed in de voetsporen van staatshoofden, vorsten en beroemdheden die eerder in Hotel Des Indes overnachtten en gun uzelf een onvergetelijk verblijf in een hotel van wereldklasse.

415-260-hotel-desindes-classic-room

Classic Room

Onze Classic Room is een comfortabele kamer voor eenpersoonsgebruik.

415x260-hotel-desindes-superior-room

Superior Room

Onze Superior Room biedt plaats aan twee personen.

415x260-hotel-desindes-deluxe-room

Deluxe Room

Een zeer comfortabele kamer met kingsize bed.

415x260-hotel-desindes-executive-room

Executive Room

Voldoende ruimte om rustig te werken.

415x260-hotel-desindes-junior-suite

Junior Suite

Onze luxueuze Junior Suites garanderen een perfect verblijf in Den Haag

415x260-hotel-desindes-pential-suite

Presidential Suite

Beleef een koninklijke ervaring in onze luxueuze Presidential Suite.

Arrangementen

koets-420-260

Koninklijk Arrangement

Hotel Des Indes is gevestigd in een voormalig stadspaleis. Een unieke locatie als uitvalsbasis om de Hofstad Den Haag én koninklijke locaties in het nabijgelegen Delft te ontdekken. Boek ons Koninklijk Arrangement inclusief ontbijt, vier gangen Royal High Wine en entreetickets voor Galerij Willem V, Royal Delft, Museum Prinsenhof in Delft en de Oude en Nieuwe Kerk in Delft.

presidential-420-260

Suite Arrangement

Profiteer van 25% korting en geniet van een luxueus verblijf in een van onze Suites. Bij uw verblijf is een uitgebreid ontbijt inbegrepen. Wij zorgen voor verse bloemen in uw Suite bij aankomst.

diner-420-260

Diner Arrangement

Geniet van een compleet verblijf in één van onze luxueuze kamers. Bij aankomst verzorgen wij een fles Champagne (375ml) op uw kamer. Bij uw verblijf zijn daarnaast het uitgebreide ontbijtbuffet en een driegangen diner in Restaurant Des Indes inbegrepen.