slider-meetings-prive-1820x330

MEETINGS & SOCIALS

Hotel Des Indes is het 5-sterren hotel in Den Haag dat ook voor iedere bijeenkomst de juiste Salon of ruimte ter beschikking heeft. Al onze Salons hebben volop daglicht en hebben dezelfde kenmerkende, elegante inrichting als de rest van Hotel Des Indes. De Salons zijn zowel voor privé als zakelijke evenementen te reserveren. Of u nu een vergadering, congres, receptie of bruiloft organiseert, ons uitmuntende personeel neemt u alle zorgen uit handen zodat uw evenement op rolletjes loopt. De allure van Hotel Des Indes geeft net dat beetje extra glans aan uw bijeenkomst en geeft daarmee uw genodigden of zakenpartners het gevoel dat ze bijzonder zijn.

meetings-events-desindes-1460x860

ZAKELIJK

Hotel Des Indes biedt u de mogelijkheid te vergaderen in een comfortabele, klassieke setting, voorzien van moderne vergaderapparatuur en airconditioning. Alle Salons hebben natuurlijk daglicht.


Hotel des Indes heeft diverse Salons, geschikt voor recepties, diners of evenementen. Hotel Des Indes is de ideale setting voor uw bedrijfsdiner of zakenlunch, eventueel in de vorm van private dining.

PRIVE

Voor iedere gelegenheid die u met anderen wil delen, heeft Hotel Des Indes een elegante Salon beschikbaar. Wellicht viert u uw verjaardag dit jaar wel in de Balzaal van dit vroegere stadspaleis. Op uw bruiloft weet u zich omringd door pracht en praal en worden ook uw gasten vorstelijk behandeld.


Een Koninklijker decor voor uw fotoreportage is haast niet te bedenken. Wij hebben ruimtes beschikbaar van diverse afmetingen, van klein en intiem tot groots en uitbundig. Hotel Des Indes is door de gunstige ligging in het centrum, ook zeer goed bereikbaar voor gasten van buiten de stad.

balzaal-wedding-1460-860
lux_hoteldesindes_37cdsc

BRUILOFTEN

Als u op zoek bent naar de meest romantische, alles in één trouwlocatie in Den Haag, bent u bij Hotel Des Indes aan het juiste adres.


Laat uw ja-woord klinken in een van de schitterende Salons die Hotel Des Indes rijk is. Proost tijdens de receptie met uw familie en vrienden op uw huwelijksgeluk. En terwijl u de bruidstaart aansnijdt, bereidt onze Chef het huwelijksdiner voor. De verfijnde gerechten, die hij creëert met seizoensgebonden producten, zijn een ware smaaksensatie. Een sensationele feestavond maakt de dag van uw leven compleet.


In de bruidssuite blikt u voldaan terug op een dag vol mooie indrukken en ook voor de gasten die van ver gekomen zijn om u te feliciteren, hebben wij een kamer gereserveerd.

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons luxe hotel in Den Haag biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze luxe hotelkamers zijn ieder uniek en vol met historische details. Dit maakt Hotel Des Indes een van de mooiste hotels in Den Haag.

hotel-des-indes-restaurant-des-indes

RESTAURANT DES INDES

In het restaurant geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft.

415x260-hotel-desindes-deluxe-room

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een Koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

hotel-omgeving-dh-1460x860

HOTEL & OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

Reserveer een tafel