lange-vijverberg-denhaag

CONCIËRGE SERVICES

Het volledige team van Hotel Des Indes is erop gericht uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Onze Conciërge Gert Jan helpt u graag met alle mogelijke verzoeken en wensen.


Onze conciërge weet precies wat er tijdens uw verblijf op cultureel gebied in Den Haag te doen is en reserveert graag uw tickets voor musea, theaters, evenementen of regelt uw vervoer.

hoteldesindes-concierge

SPECIALE VERZOEKEN

Kleine of grote wensen, onze conciërge zal er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan. Heeft u een speciale gelegenheid te vieren zoals een verjaardag, een huwelijksaanzoek of viering van uw jubileum? Onze conciërge staat voor uw klaar om uw kamer prachtig te versieren.


CONTACT

Wilt u voor uw aankomst al wensen aan ons doorgeven? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

website-hotel-des-indes-deluxe-king

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

koets-420-260

HOTEL EN OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

diner-420-260

ARRANGEMENTEN

Combineer uw verblijf in Hotel Des Indes met een van onze luxueuze arrangementen en maak uw verblijf onvergetelijk. Ontdek Koninklijk Den Haag en gebruik het hotel als de ideale uitvalsbasis.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: