Privé Evenementen

Wij hebben ruimtes beschikbaar van diverse afmetingen, van klein en intiem tot groots en uitbundig. Hotel Des Indes is door de gunstige ligging in het centrum, ook zeer goed bereikbaar voor gasten van buiten de stad. Voor iedere gelegenheid die u met anderen wil delen, heeft Hotel Des Indes een elegante Salon beschikbaar. Wellicht viert u uw verjaardag dit jaar wel in de Balzaal van dit vroegere stadspaleis. Op uw bruiloft weet u zich omringd door pracht en praal en worden ook uw gasten vorstelijk behandeld. Een koninklijker decor voor uw fotoreportage is haast niet te bedenken.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd om uw zakelijke event bij ons te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Evenementen

Het leven is een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen, soms vrolijk, soms verdrietig. Hotel Des Indes heeft een aantal Salons die zowel geschikt zijn om uw geluksmomenten te vieren, als om uw bedroefdheid te delen met uw dierbaren tijdens een condoleancebijeenkomst. Ook lezingen en boekpresentaties behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere persoonlijke gelegenheid is een Salon of ruimte beschikbaar die qua karakter en omvang bij uw privé-evenement past. Ons team denkt graag met u mee en zal er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken.

Vieringen

Het leven raast in sneltreinvaart voorbij en steeds meer mensen beseffen, dat het goed is om bij alle hoogtepunten en mijlpalen stil te staan. U zult niet iedere verjaardag of trouwdag even uitgebreid vieren, maar een kroonjaar of lustrum is zeker een mooie aanleiding voor een feestje. Hotel Des Indes is hiervoor de perfecte locatie. In het paleisachtige interieur van onze Salons, de Rotonde en de Balzaal, voelt u zich letterlijk de Koning te rijk. Wij nemen u graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten, samen met uw gasten.

Bruiloften

Uw trouwdag is de dag van uw leven. In Hotel Des Indes kunt u op romantische wijze uw ja-woord geven in de chique Salon vernoemd naar Baron van Brienen. Terwijl de bruiloftsgasten tijdens de ceremonie af en toe een traantje wegpinken, zet de bediening alvast de Champagne klaar in de Balzaal of een van onze andere fraaie Salons. Trakteer uw gasten op heerlijke versnaperingen tijdens de receptie, of dineer met uw genodigden in de private dining Salon Jacques Garcia. Een nacht in onze prachtige suite, maakt het sprookje compleet. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig.’

Fotoshoots

De beroemde Franse interieurarchitect Jacques Garcia tekende in 2005 voor de renovatie van Hotel Des Indes. In zijn klassieke ontwerp met een vleugje modern, zijn de prachtige historische details van dit iconische gebouw bewaard gebleven. Het oogstrelende interieur vormt het volmaakte decor voor een fotoreportage. Bruidsparen poseren op de brede statige stappen die op de Des Indes Lounge uitkomen, maar er zijn talloze andere plaatsen die de ideale achtergrond vormen voor het perfecte plaatje. Leg uw bijzondere gebeurtenis vast op een exclusieve locatie van wereldklasse.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

categorie-kamers-410x201px

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een Koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

ontdek-dh-cat-410x201

Hotel & Omgeving

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.