slider-meetings-prive-1820x330

PRIVÉ EVENEMENTEN

Wij beschikken over ruimtes van diverse afmetingen, van klein en intiem tot groots en uitbundig. Hotel Des Indes is door de gunstige ligging in het centrum, ook zeer goed bereikbaar voor gasten van buiten de stad. Voor iedere gelegenheid die u met anderen wil delen, heeft Hotel Des Indes een elegante Salon beschikbaar. Wellicht viert u uw verjaardag dit jaar wel in de Balzaal van dit vroegere stadspaleis. Voor uw bruiloft weet u zich omringd door pracht en praal en worden ook uw gasten vorstelijk behandeld. Een koninklijker decor voor uw fotoreportage is haast niet te bedenken.

OFFERTE AANVRAGEN

Geïnteresseerd om uw zakelijke event bij ons te organiseren? Neem gerust contact met ons op!

Telefonisch contact: +31 (0)70 361 23 45

Hotel Des Indes Salon van Brienen Dinertafel

EVENEMENTEN

Het leven is een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen om te koesteren. Bij Hotel Des Indes bieden we verschillende prachtige Salons aan om uw gelukkige momenten te vieren en te delen met uw dierbaren. Ook lezingen en boekpresentaties behoren tot de mogelijkheden. Voor iedere persoonlijke gelegenheid is een Salon of ruimte beschikbaar die qua karakter en omvang bij uw evenement past. Ons team denkt graag met u mee om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

VIERINGEN

Het is goed om bij alle hoogtepunten en mijlpalen stil te staan in het leven. U viert wellicht niet iedere verjaardag of trouwdag even uitgebreid, maar een kroonjaar of lustrum is een mooie aanleiding voor een feestje. Hotel Des Indes is hiervoor de perfecte locatie. In het paleisachtige interieur van onze Salons, de Rotonde en de Balzaal, voelt u zich letterlijk de Koning te rijk. Wij nemen u graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten, samen met uw gasten.

zakelijk-receptie-1460x860
hotel-des-indes-websize-by-paco-van-leeuwen-photography-32

FOTOSHOOTS

De beroemde Franse interieurarchitect Jacques Garcia tekende in 2005 voor de renovatie van Hotel Des Indes. In zijn klassieke ontwerp met een vleugje modern, zijn de prachtige historische details van dit iconische gebouw bewaard gebleven. Het oogstrelende interieur vormt het volmaakte decor voor een fotoreportage. Bruidsparen poseren op de brede statige stappen die op de Des Indes Lounge uitkomen, maar er zijn talloze andere plaatsen die de ideale achtergrond vormen voor het perfecte plaatje. Leg uw bijzondere gebeurtenis vast op een exclusieve locatie van wereldklasse.

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

website-hotel-des-indes-deluxe-king

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand

website-he-hague-skyline

HOTEL & OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

website-hotel-des-indes-dinner-salon-jacques-garcia-small

PRIVATE DINING

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: