the-hague-night

HOTEL DES INDES

Hotel Des Indes ligt middenin het historisch, culturele en koninklijk hart van Den Haag, de stad waar niet alleen de regering zetelt, maar ook vorsten hun verblijf houden. De unieke positie van Den Haag als Residentie en Hofstad levert een bijzondere combinatie van historische, monumentale panden, paleizen en modern vormgegeven kantoortorens die met hun karakteristieke silhouetten de Haagse horizon verfraaien.


paul-kruger-hotel-des-indes3

GESCHIEDENIS

Hotel Des Indes heeft een rijke geschiedenis van 140 jaar. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1858 voor de penningmeester van koning Willem III: Baron van Brienen, voordat het pand in 1881 omgebouwd werd tot hotel.

CONCIËRCE SERVICES

Het volledige team van Hotel Des Indes is erop gericht uw verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring te maken. U wordt aan alle kanten in de watten gelegd zoals u van een hotel met onze status mag verwachten. Kleine of grote wensen, onze conciërge zal er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan.

hotel-omgeving-congierge-1460x860
hotel-omgeving-dh-1460x860

ONTDEK DEN HAAG

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.

Door de centrale ligging in Den Haag ligt het hotel op korte 15 minuten van het strand en op loopafstand van een aantal lokale attracties zoals musea, het Koninklijk Paleis, weelderige parken en populaire winkelstraten.

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons luxe hotel in Den Haag biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze luxe hotelkamers zijn ieder uniek en vol met historische details. Dit maakt Hotel Des Indes een van de mooiste hotels in Den Haag.

high-tea-410x201

RESTAURANT DES INDES

In het restaurant geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft.

restaurant-des-indes-410-201

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een Koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

private-dining-410x201

MEETINGS & SOCIALS

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: