Restaurant Des Indes

In ons Restaurant is alles erop gericht u een grandioze lunch- of dinerervaring te bezorgen. De sublieme inrichting, de comfortabele zetels en de uiterst vriendelijke bediening dragen daar in hoge mate aan bij. Toch draait alles om de smaaksensaties die Chef Roel Gilissen voor u creëert. Met hoogwaardige producten uit eigen land weet onze Chef telkens weer de meest sensationele wereldgerechten op de kaart te zetten, geïnspireerd op de Franse keuken.

Mocht u dieetwensen hebben of bepaalde allergieën, geef dit dan alstublieft door aan de bediening, zodat de Chef daar tijdens de bereiding van uw gerecht rekening mee kan houden.

Openingstijden

Dinsdag - zaterdag van 12:00 - 14:00 en van 18:00 - 22:00. Op zondag en maandag gesloten.

diner-410-201

Lunch en diner

Eten doen we elke dag, maar dineren in Restaurant Des Indes is een gastronomische ervaring. Laat u in de watten leggen door onze vriendelijke bediening.

business-lunch2-410x201

Business Lunch

De prachtige ambiance, uitstekende service en de verrukkelijke lunchgerechten zijn de ideale setting voor een ongedwongen bespreking. De tweegangen Business Lunch serveren wij van dinsdag tot en met vrijdag voor €32,50 incl. koffie of thee en valet parking.

private-dining-410x201

Private dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.
Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

sneakpreview1-410x201

Des Indes Lounge

Hier kunt u gezellig koffiedrinken, lunchen, dineren of genieten van een High Wine, Afternoon Tea, of onze fameuze High Tea.

bar-410x201

Des Indes Bar

De Bar is de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Een selectie aan mooie wijnen, een groot assortiment whisky’s en door onze bartender speciaal voor u gemixte cocktails.

categorie-kamers-410x201px

Overnachten

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.