city-centre-def-1820x330

WINKELEN

Een verblijf in Den Haag is niet compleet zonder een bezoek aan de exclusieve speciaalzaken in de vele gezellige winkelstraten die het Buurtschap 2005 en het Hofkwartier rijk zijn. U vindt er antiquairs, exclusieve theewinkels, trendy lifestyle shops, een koffiebranderij, modeboetiekjes, juweliers, winkels vol interieurdesign en kunstgaleries. De Denneweg staat bekend als dé antiekstraat en bij het Noordeinde voert kunst de boventoon. Ze hebben allebei hun eigen charme en een verrassend aanbod aan winkeltjes waar service hoog in het vaandel staat.

denneweg-hotspot-blok2-1460x860

DENNEWEG

De Denneweg is een gezellige winkelstraat waar het lijkt of de tijd even stil heeft gestaan. Dit mooie stukje oud Den Haag, met z’n imposante gevels herinnert aan vroegere tijden. Antiekliefhebbers hebben hier zo hun adresjes om de mooiste stukken weg te kapen, maar ook als u naar iets anders op zoek bent, zult u hier zeker slagen. De Denneweg heeft namelijk een gevarieerd winkelaanbod waarin ook mode, beauty en lifestyle niet vergeten worden. Verras iemand met een cadeau uit de exclusieve theewinkel of verwen uzelf met een pak geurige bonen uit de koffiebranderij. Wilt u een modern kunstwerk lenen? Ook dat kan op de Denneweg.

NOORDEINDE

Het elegante Noordeinde in het Hofkwartier herbergt naast een ruim aanbod aan luxe winkels ook een aantal galeries. Het is daarom geen verrassing dat deze straat de kunststraat van Den Haag wordt genoemd. U bent hier ook aan het goede adres als u op zoek bent naar het atelier van een edelsmid of een sigarenspeciaalzaak. Modeliefhebbers slagen hier voor een nieuwe outfit en een bezoek aan een van de vele kappers en beautysalons maken de metamorfose compleet. En er is natuurlijk een kans dat u de koning tegenkomt op weg naar zijn werk in Paleis Noordeinde.

noordeinde-def-winkelen-1460x860

ONTDEK DEN HAAG


noordeinde-def2-410x201

HOFSTAD

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. Een koninklijke wandeling langs alle paleizen en historische locaties maakt de verbondenheid van ons vorstenhuis met deze stad bijna tastbaar.

hotel-omgeving-dh-evenement1

LANGE VOORHOUT

Het Lange Voorhout dankt zijn naam aan het feit dat het een uitloper was van het Haagse Bos. Deze deftige, brede wandellaan omhuld door rijen indrukwekkende lindebomen, is een toonbeeld van schoonheid en rust.

maurtishuis-def-410x201

MUSEA & THEATERS

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabijgelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

Reserveer een tafel