slider-health-spa-1820x330
slider-wellness-def-1820x545

HEALTH CLUB & SPA

Wanneer u verblijft bij Hotel Des Indes geniet u, de eerste 45 minuten, gratis van de fitness- en spafaciliteiten. U maakt uw reservering bij aankomst of gedurende uw verblijf. Na 45 minuten geldt een toeslag van EUR 17,50 per 30 minuten per persoon. Eveneens geldt een toeslag van EUR 17,50 per persoon wanneer u voorafgaand aan uw verblijf een reservering wenst te maken. Toegang tot de Health Club & Spa met kinderen is op aanvraag.


Voor andere diensten, zoals personal training en massage-beauty- of fysiotherapiebehandelingen, privéreserveringen en gegarandeerde vooraf gereserveerde tijdslots worden extra kosten in rekening gebracht.

sportschool-blok2-1460x860

GYM

In de gym assisteren onze personal trainers u graag om uw sportieve doelen te halen. Zij zien erop toe dat u de oefeningen op onze hightech fitnessapparatuur goed uitvoert. Ook kunt u bij onze gezondheidsprofessionals altijd terecht voor een advies over een goede levensstijl en voeding.


Na de training zijn uw vermoeide spieren en gewrichten in goede handen bij onze fysiotherapeut en onze masseurs. Voorkom blessures en maak tijdig een afspraak voor een behandeling.

SPA

De spa is een oase van rust en stilte. Geen betere manier dan het gebruik van de sauna, het stoombad of een verkwikkende massage, om een jetlag te lijf te gaan of de gejaagdheid van alledag van u af te schudden. In de ontspanningsruimte komen uw gedachten tot rust en verdwijnen to-do-lijstjes naar de achtergrond.


Hier telt alleen het nu. Gun uzelf een van de vele heilzame massages of schoonheidsbehandelingen die de Des Indes Health Club & Spa te bieden heeft. Ontspan en geniet.

wellnes-blok-def-1460x860
zwembad-blok-1460x860

JET POOL

In de Des Indes Health Club & Spa bevindt zich ons verwarmde binnenzwembad. Het bad heeft een bescheiden formaat. Heerlijk voor een verfrissende duik, maar zeker ook voor een goede work-out. Het zwembad is namelijk voorzien van sterke jetstreams, waarbij krachtige pompen het water opstuwen.


Door tegen de stroom in te zwemmen, traint u uw spieren en werkt u tegelijkertijd aan uw conditie. Vergelijk het maar met een loopband: u beweegt intensief, terwijl u zich niet verplaatst.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: