Des Indes Health Club & Spa


Vanwege die nieuwe maatregelegen is de Health Club & Spa tijdelijk gesloten.

´╗┐Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om te reserveren voor massages of schoonheidsbehandelingen.

Gym

In de gym assisteren onze personal trainers u graag om uw sportieve doelen te halen. Zij zien erop toe dat u de oefeningen op onze hightech fitnessapparatuur goed uitvoert. Ook kunt u bij onze gezondheidsprofessionals altijd terecht voor een advies over een goede levensstijl en voeding.

Na de training zijn uw vermoeide spieren en gewrichten in goede handen bij onze fysiotherapeut en onze masseurs. Voorkom blessures en maak tijdig een afspraak voor een behandeling.

.

Spa

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om te reserveren voor massages of schoonheidsbehandelingen.

De spa is een oase van rust en stilte. Geen betere manier dan het gebruik van de sauna, het stoombad of een verkwikkende massage, om een jetlag te lijf te gaan of de gejaagdheid van alledag van u af te schudden. In de ontspanningsruimte komen uw gedachten tot rust en verdwijnen to-do-lijstjes naar de achtergrond.

Hier telt alleen het nu. Gun uzelf een van de vele heilzame massages of schoonheidsbehandelingen die de Des Indes Health Club & Spa te bieden heeft. Ontspan en geniet.

Jet pool

In de Des Indes Health Club & Spa bevindt zich ons verwarmde binnenzwembad. Het bad heeft een bescheiden formaat. Heerlijk voor een verfrissende duik, maar zeker ook voor een goede work-out. Het zwembad is namelijk voorzien van sterke jetstreams, waarbij krachtige pompen het water opstuwen.

Door tegen de stroom in te zwemmen, traint u uw spieren en werkt u tegelijkertijd aan uw conditie. Vergelijk het maar met een loopband: u beweegt intensief, terwijl u zich niet verplaatst.

Health Club & Spa

sportschool-410x201

Gym

In de gym assisteren onze personal trainers u graag om uw sportieve doelen te halen. Ook kunt u bij onze gezondheidsprofessionals altijd terecht voor een advies over een goede levensstijl en voeding.

wellness-410x201

Spa

Geen betere manier dan het gebruik van de sauna, het stoombad of een verkwikkende massage, om een jetlag te lijf te gaan of de gejaagdheid van alledag van u af te schudden.

zwembad-410x201

Jet pool

Heerlijk voor een verfrissende duik, maar zeker ook voor een goede work-out. Het zwembad is namelijk voorzien van sterke jetstreams, waarbij krachtige pompen het water opstuwen.