Promoties & Arrangementen

Combineer uw verblijf in Hotel Des Indes met één van onze luxueuze arrangementen. Trakteer uzelf op een culinair verwenverblijf door uw overnachting te combineren met een driegangen diner in Restaurant Des Indes. Ontdek Koninklijk Den Haag en gebruik het hotel als de ideale uitvalsbasis. Of maak uw verblijf onvergetelijk door te kiezen voor ons Suite arrangement.

koets-420-260

Koninklijk Arrangement

Hotel Des Indes is gevestigd in een voormalig stadspaleis. Een unieke locatie als uitvalsbasis om de Hofstad Den Haag én koninklijke locaties in het nabijgelegen Delft te ontdekken. Boek ons Koninklijk Arrangement inclusief ontbijt, vier gangen Royal High Wine en entreetickets voor Galerij Willem V, Royal Delft, Museum Prinsenhof in Delft en de Oude en Nieuwe Kerk in Delft.
415x260-hotel-desindes-pential-suite

Suite Arrangement

Profiteer van 25% korting en geniet van een luxueus verblijf in een van onze Suites. Bij uw verblijf is een uitgebreid ontbijt inbegrepen. Wij zorgen voor verse bloemen in uw Suite bij aankomst.

diner-420-260

Diner Arrangement

Geniet van een compleet verblijf in één van onze luxueuze kamers. Bij aankomst verzorgen wij een fles Champagne (375ml) op uw kamer. Bij uw verblijf zijn daarnaast het uitgebreide ontbijtbuffet en een driegangen diner in Restaurant Des Indes inbegrepen.