private-dining-subslider-1820x330

PRIVATE DINING

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als particuliere evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.

left-image-private-dining

GEPERSONALISEERDE BIJEENKOMST

Hotel Des Indes biedt diverse Salons geschikt voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren. Waaronder de Salon Jacques Garcia. De Salon grenst direct aan Restaurant Des Indes en is vernoemd naar de interieurarchitect die in 2005 de spectaculaire renovatie van Hotel Des Indes voor zijn rekening nam. Ook in deze ruimte is de speciale ‘Garcia stijl’ te bewonderen, die zich het best laat omschrijven als klassiek met moderne details.

BIJZONDERE DETAILS

Een bijzonder detail is het glas-in-loodraam met drie gemeentewapens, een cadeau van twee bevriende steden om de verbondenheid met Den Haag weer te geven.


De ruimte roept ondanks de royale afmeting direct een huiselijke sfeer op waarin u gegarandeerd een genoeglijke en memorabele avond met uw gezelschap beleeft.

left-image2-glasinlood

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons luxe hotel in Den Haag biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze luxe hotelkamers zijn ieder uniek en vol met historische details. Dit maakt Hotel Des Indes een van de mooiste hotels in Den Haag.

categorie-meetings-410x201px

MEETINGS & SOCIALS

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.

categorie-kamers-410x201px

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

ontdek-dh-cat-410x201

HOTEL & OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

Reserveer een tafel