Jet pool

Zwemmen is goed voor de gezondheid. In het warme water ontspannen de spieren zich en voelt het lichaam soepeler aan. Gedragen door het water, heeft u geen last van de zwaartekracht en is de schokbelasting van spieren en gewrichten minimaal. Zwemmen is een goede manier van bewegen en u verbrandt er aardig wat calorie├źn mee.

Openingstijden

Des Indes Spa en Wellness Den Haag

Maandag t/m donderdag geopend van 07.00 - 20.00

Vrijdag geopend van 07.00 - 22.00

Zaterdag geopend van 08.00 - 22.00

Zondag geopend van 08.00 - 20.00


Feestdagen geopend van 09.00 - 17.00

Jetstreams

Op het eerste gezicht lijkt het verwarmde zwembad van de Des Indes Health Club & Spa niet echt geschikt om baantjes in te zwemmen. Niets is minder waar. De krachtige jetstreams die voor een behoorlijke tegenstroom zorgen, maken dat u een aanzienlijke inspanning moet leveren. Zo legt u een behoorlijke afstand af, terwijl u op dezelfde plaats in het water blijft liggen.

Wist u trouwens dat personal trainer Radmilo Soda dit zwembad uitkoos om de kandidaten uit het tv-programma Obese een inspirerende work-out te geven?

Des Indes

categorie-kamers-410x201px

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingredi├źnten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

sportschool-410x201

Health Club

In de gym assisteren onze personal trainers u graag om uw sportieve doelen te halen. Ook kunt u bij onze gezondheidsprofessionals altijd terecht voor een advies over een goede levensstijl en voeding.

wellness-410x201

Wellness

Geen betere manier dan het gebruik van de sauna, het stoombad of een verkwikkende massage, om een jetlag te lijf te gaan of de gejaagdheid van alledag van u af te schudden.