slider-des-indes-leftview-1880x542

PRINSJESDAG

Dit jaar vindt de bekende optocht van het Koningspaar weer plaats. Vanaf Paleis Noordeinde vertrekt de Glazen Koets via het Lange Voorhout richting de de Binnenhof voor de Troonrede.


U kunt dit feestelijke evenement van dichtbij ervaren vanaf de tribune voor Hotel Des Indes, dit in combinatie met onze fameuze High Tea inclusief een heerlijk glas Champagne.

prinsjesdag-intro-443x360

PROGRAMMA 2023

  • Neem uw plek in op de blauwe tribune langs het Lange Voorhout. De Glazen Koets zal om 13:00 uur vertrekken in de richting van de Koninklijke Schouwburg.
  • De Troonrede staat gepland voor 13:15 uur.
  • Om 13:50 uur zal de Glazen Koets, met het Koninklijke paar, vertrekken vanaf de Koninklijke Schouwburg richting Paleis Noordeinde.
  • De bekende balkonscène bij Paleis Noordeinde zal om 14:00 uur plaatsvinden.
  • Na de balkonscène kunt u vanaf 14:15 uur genieten van de Royal High Tea, waarbij u bij aanvang een glas Champagne krijgt.
  • Het programma is verwacht rond 16:15 uur te beëindigen.


Op dit moment is het Prinsjesdag Arrangement volgeboekt bij Hotel Des Indes.


Wegafsluitingen zijn op Prinsjesdag van toepassing. Tussen 6.00 en uiterlijk 16.00 zijn de volgende straten afgesloten voor het verkeer: Lange Houtstraat, Plein, Korte Vijverberg, Schouwburgstraat, Heulstraat, Oranjestraat, Paleisstraat, Amaliastraat, Tournooiveld en Korte Voorhout.


Vanaf maandagochtend tot dinsdagavond geldt tevens een verkeersverbod op het Lange Voorhout.


Valet Parking bij het hotel is hierdoor niet mogelijk op dinsdag 19 september tot 17:00.

Reserveer een tafel