Conciërge Services

Het volledige team van Hotel Des Indes is erop gericht uw verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring te maken. U wordt aan alle kanten in de watten gelegd zoals u van een hotel met onze status mag verwachten. Er is echter een persoon die nog een stapje extra zet en die in het inwilligen van uw speciale verzoeken, een uitdaging ziet.

Onze conciërge weet wat er tijdens uw verblijf op cultureel gebied in Den Haag te doen is en reserveert bijvoorbeeld graag uw tickets. Ook bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijksaanzoek of de viering van uw trouwdag, kan de conciërge uw suite laten omtoveren in een bloemenzee.

Contact

Wilt u voor uw aankomst al wensen aan ons doorgeven? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

left-image-congierge-420x300

Speciale verzoeken

Kleine of grote wensen, onze conciërge zal er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan. Een fruitschaal met twintig appels en twintig kiwi’s op uw kamer? Of wilt u uw dochter op haar verjaardag verrassen met een roze nachtkastje met een zebralamp erop? Onze conciërge regelt het.

Hotel Des Indes wil u met deze uitzonderlijke service het gevoel geven dat u thuis bent, zodat u bij een volgend bezoek aan mooi Den Haag, opnieuw voor Hotel Des Indes zal kiezen.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt verschillende eet- en drinkgelegenheden. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

categorie-kamers-410x201px

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

ontdek-dh-cat-410x201

Ontdek Den Haag

De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

restaurant-410x201

Restaurant

In het restaurant geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft.