Hotel & Omgeving

Hotel Des Indes ligt middenin het historisch, culturele en koninklijk hart van Den Haag, de stad waar niet alleen de regering zetelt, maar ook vorsten hun verblijf houden. De unieke positie van Den Haag als Residentie en Hofstad levert een bijzondere combinatie van historische, monumentale panden, paleizen en modern vormgegeven kantoortorens die met hun karakteristieke silhouetten de Haagse horizon verfraaien.

Geschiedenis

Hotel Des Indes heeft een rijke geschiedenis van 140 jaar. Het pand werd oorspronkelijk gebouwd in 1858 voor de penningmeester van koning Willem III: Baron van Brienen, voordat het pand in 1881 omgebouwd werd tot hotel.

Conciërge Services

Het volledige team van Hotel Des Indes is erop gericht uw verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring te maken. U wordt aan alle kanten in de watten gelegd zoals u van een hotel met onze status mag verwachten. Kleine of grote wensen, onze conciërge zal er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan.

.

Ontdek Den Haag

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.

Door de centrale ligging in Den Haag ligt het hotel op korte 15 minuten van het strand en op loopafstand van een aantal lokale attracties zoals musea, het Koninklijk Paleis, weelderige parken en populaire winkelstraten.

Evenementen

Met zijn vele tentoonstellingen en evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Kijk uw ogen uit bij de Liberty Tall Ships tijdens Sail op Scheveningen of bekijk de gouden koets tijdens Prinsjesdag parade over het Lange Voorhout.

lounge-410-201

Restaurant & Lounge

In het restaurant & lounge geniet u met familie en vrienden van de bijzonder smaakvolle gerechten die onze Chef voor u bedacht heeft.

categorie-kamers-410x201px

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

categorie-meetings-410x201px

Meetings & Events

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.