Hotel & Omgeving

Hotel Des Indes ligt middenin het historisch, culturele en koninklijk hart van Den Haag, de stad waar niet alleen de regering zetelt, maar ook vorsten hun verblijf houden. De unieke positie van Den Haag als Residentie en Hofstad levert een bijzondere combinatie van historische, monumentale panden, paleizen en modern vormgegeven kantoortorens die met hun karakteristieke silhouetten de Haagse horizon verfraaien.

Conciërge Services

Het volledige team van Hotel Des Indes is erop gericht uw verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring te maken. U wordt aan alle kanten in de watten gelegd zoals u van een hotel met onze status mag verwachten. Kleine of grote wensen, onze conciërge zal er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan.

.

Ontdek Den Haag

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.

Op een steenworp van Hotel Des Indes is het Paleis Lange Voorhout te vinden en als u het Lange Voorhout afloopt op zoek naar Paleis Noordeinde, komt u eerst nog een verborgen historisch pareltje tegen, Paleis Kneuterdijk. In de Grote Kerk die met zijn zeskantige toren hoog boven Den Haag uittorent, trouwden leden van het koningshuis en werden prinsen en prinsesjes gedoopt. In de Paleistuin kunt u kunst bekijken, yoga beoefenen of picknicken.

Evenementen

Met zijn vele tentoonstellingen en evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Geniet van het prachtige programma van Festival Classique, kijk uw ogen uit bij de Liberty Tall Ships tijdens Sail op Scheveningen of bezoek een van de tentoonstellingen rondom het themajaar Rembrandt & de Gouden Eeuw.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt verschillende eet- en drinkgelegenheden. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.

categorie-kamers-410x201px

Kamers & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

categorie-meetings-410x201px

Meetings & Events

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.