Hotel Des Indes Den Haag High Tea Ambiance Lounge

HIGH TEA DEN HAAG

Verwen uw zintuigen en ontdek de kunst van verfijnde verwennerij bij Hotel Des Indes in het hart van Den Haag. Laat u betoveren door een overvloed aan smaken, geuren en luxe, geserveerd in een betoverende ambiance die geschiedenis en moderniteit harmonieus samenbrengt.


Vanaf 59.50 euro per persoon
De High Tea is dagelijks te reserveren en start om 13.00 uur, 13.30 uur of 14.00 uur.
Hotel Des Indes Den Haag High Tea Zoetigheden Sweet Table

GENIET VAN HEERLIJKE LEKKERNIJEN

Betreed een wereld van heerlijke lekkernijen met de High Tea bij Hotel Des Indes. Van hartige sandwiches met verrukkelijke vullingen tot prachtig gebakken scones geserveerd met romige clotted cream en huisgemaakte jam.


Elk detail van onze selectie is met zorg samengesteld om u te verwennen met een verscheidenheid aan smaken en texturen die uw smaakpapillen zullen verrassen en bekoren.


Bij Hotel Des Indes draait onze High Tea om de kunst van genieten. Laat u verleiden door een reeks ambachtelijke lekkernijen, zoals kleurrijke petit fours, luchtige taartjes en knapperige zoetigheden.

AANDACHT VOOR SERVICE & KWALITEIT

Ervaar een High Tea die zich onderscheidt door onberispelijke service, hoogstaande kwaliteit en een bediening die in alles streeft naar perfectie. Elk gerecht, van de hartige delicatessen tot de verfijnde zoetigheden, is met vakmanschap bereid en met oog voor detail gepresenteerd.


Kom binnen en laat u verwennen door een ongeëvenaarde combinatie van voortreffelijk eten en voortreffelijke bediening, midden in de elegante grandeur die ons historische hotel kenmerkt.


Of u nu op zoek bent naar een intiem samenzijn met vrienden of een speciale gelegenheid viert, wij zorgen ervoor dat u zich welkom en verzorgd voelt, omringd door een sfeer van tijdloze elegantie.

Hotel Des Indes Den Haag High Tea Service en Kwaliteit

SFEERVOLLE AMBIANCE

Zodra u Hotel Des Indes binnenstapt, omarmt de sfeervolle ambiance u met een warme en uitnodigende gloed. De klassieke pracht en tijdloze elegantie van onze omgeving versterken de culinaire reis van onze High Tea, waardoor elke hap een ervaring wordt die al uw zintuigen betovert.

HIGH TEA DES INDES

LOCATIE & CONTACT

Lange Voorhout 54-56

2514 EG Den Haag


E events@desindes.com

T +31 (0)70 3612345

MAAK DE ERVARING COMPLEET

Ons luxe hotel in Den Haag biedt verschillende gelegenheden om culinair te genieten. Onze luxe hotelkamers zijn ieder uniek en vol met historische details. Dit maakt Hotel Des Indes een van de mooiste hotels in Den Haag.

Hotel Des Indes Meetings en Socials

MEETINGS & SOCIALS

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.

Hotel Des Indes Den Haag Kamers en Suites

KAMERS & SUITES

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

Hotel Des Indes Den Haag Omgeving

HOTEL & OMGEVING

Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag. De vele musea, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, winkels en diverse restaurants bevinden zich allemaal op loopafstand van het hotel.

Reserveer een tafel