lounge-subslider-1820x320

ROOMSERVICE

Voor de nacht bieden wij een apart roomservice menu aan, beschikbaar tussen 21.00 uur en 12.00 uur.


Voor bestellingen neemt u contact op via uw kamertelefoon door 7325 te toetsen. Per bestelling wordt €10.00 servicekosten in rekening gebracht.


MINIBAR

Indien gewenst kunnen wij uw minibar vullen met een selectie van onze producten.


Voor bestellingen kunt u dagelijks tussen 12.00 uur en 23.00 uur contact met ons opnemen door via uw kamertelefoon 7325 te toetsen.


Voor deze service wordt geen toeslag gerekend. We brengen enkel de gekozen producten in rekening.


  • Coca Cola – Zero € 4,5
  • Coca Cola – Original € 4,5
  • San Pellegrino € 4,5
  • Heineken € 5,5
  • Rode wijn € 9,5
  • Witte wijn € 9,5

  • Notenmix € 5,5
  • Zwarte Truffel Chips € 4,5
  • Chocoladereep € 6

Afgeleverde items worden niet retour genomen.

high-tea-410x201

HIGH TEA

Onze fameuze High Tea is een geweldige culinaire ervaring. Onze Chef en Patissier serveren in 2-gangen hun 'signature' met hartige en zoete gerechten.


De etagères worden prachtig opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee.


Hotel Des Indes serveert de High Tea dagelijks om in de Lounge. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 48 uur voor aanvang.


Tarief:

€ 59,50 per persoon, inclusief aperitief

restaurant-des-indes-410-201

DINER

Dineren in Des Indes Lounge/Restaurant is een gastronomische ervaring. Laat u in de watten leggen door onze vriendelijke bediening die er alles aan gelegen is u een avond te bezorgen om nooit te vergeten.


Stelt u zelf à la carte uw diner samen of laat u zich verrassen door een driegangen Chef’s Menu? Welke keus u ook maakt, wij zijn ervan overtuigd dat de weldadige gerechten van onze Chef u meer dan goed zullen smaken.


Voor het wijnarrangement heeft onze sommelier de mooiste wijnen uit onze voorraadkelder geselecteerd. Daarmee zijn alle ingrediënten voor een fantastisch diner aanwezig.

private-dining-410x201

PRIVATE DINING

Hotel Des Indes heeft voor iedere bijeenkomst de juiste Salon of ruimte. Al onze Salons hebben volop daglicht en hebben dezelfde kenmerkende, elegante inrichting als de rest van Hotel Des Indes. De Salons zijn zowel voor privé als zakelijke evenementen te reserveren.


Onze Salon Jacques Garcia, die direct aan Restaurant Des Indes grenst, biedt u de mogelijkheid tot private dining in een klassiek interieur met een luxueuze uitstraling. Private Dining in Den Haag doet u bij Hotel Des Indes.

Reserveer een tafel
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: