COVID-19 informatie

De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers is onze topprioriteit. Het hotel heeft uitgebreide maatregelen genomen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Overheid. Een uitgebreid overzicht van de genomen maatregelen vindt u hieronder.

Classic room

Superior room

Deluxe room

Executive room

Junior suite

Presidential suite

Reviews

“Dé ultieme plek om te verblijven in Den Haag”

tc_2020_botb_l_transparent_bg_rgb

Janet

Reviews

"Fantastisch hotel op een prachtige locatie"

tc_2020_botb_l_transparent_bg_rgb

Myrte

lux_hoteldesindes_422

Afternoon Tea Deluxe

De vernieuwde ‘Afternoon Tea Deluxe’ belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten. Na een etagère vol hartige items, serveren wij een ‘Chef’s signature’ risotto met zomertruffel, waarna u vervolgens geniet van de zoetigheden, zoals traditionele Scones. Laat u verrassen door deze uitgebreide en grote variatie aan huisgemaakte heerlijkheden. 

De geserveerde thee komt van ‘Tea Cultures’. Deze theespecialisten hebben een drietal unieke blends voor ons gecreëerd, die passen bij de stijl, historie en beleving van Hotel Des Indes. Deze drie theesmaken passen zeer goed bij de diversiteit aan smaakbelevingen van de ‘Afternoon Tea Deluxe’. Tevens kunt u kiezen uit de overige smaken van ons theeassortiment, afkomstig van de allerbeste plantages.

Prijs per persoon €31,50

high-tea-420-260

Royal afternoon tea

Wij ontvangen u graag met een glas voortreffelijke Cava wanneer u onze ‘Royal Afternoon Tea’ boekt. Een bruisend en feestelijk begin van uw middag! De vernieuwde ‘Royal Afternoon Tea’ belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten.

De inhoud is gelijk aan de ‘Afternoon Tea Deluxe’ maar u wordt ontvangen met een heerlijk glas Cava.

Prijs per persoon €39,00

hoteldesindes_thehague_2

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge, bestel een van onze warme en/of koude dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

DEN HAAG IN VOGELVLUCHT

Ontdek onze koninklijke stad

DEN HAAG IN VOGELVLUCHT

Ontdek onze koninklijke stad

DEN HAAG IN VOGELVLUCHT

Ontdek onze koninklijke stad

DEN HAAG IN VOGELVLUCHT

Ontdek onze koninklijke stad

Meetings & Events

Imposante ruimtes voor zowel zakelijke als privé evenementen met natuurlijk daglicht. Organiseer uw bijeenkomst in een exclusieve en intieme setting.