Evenementen

Met zijn vele evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Dans op festivals zoals Parkpop en Jazz in de Gracht of kijk uw ogen uit bij de spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Fan van boeken? Kom naar het literatuurfestival Winternachten of bezoek Crossing Border, waar meer dan honderd schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samenkomen. Er valt ook heel wat te proeven. Oosterse smaken op de Tong Tong fair, handzame gerechtjes van de foodtrucks van Rrrollend Den Haag en tussendoortjes uit alle windstreken tijdens de Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout.

Hotel Des Indes organiseert ook een aantal evenementen, die u zeker niet mag missen. Tijdens de intieme koffieconcerten kunt u van dichtbij genieten van meeslepende optredens. Bij onze speciale Kerst- en Paasarrangementen zijn de sfeervolle decoratie en het overvloedige menu van de Des Indes Lounge en het Restaurant Des Indes, uiteraard helemaal afgestemd op de feestdagen. Een evenement van Hotel Des Indes staat garant voor een bijzondere belevenis.

Tickets & vervoer

Onze conciërge reserveert graag uw tickets voor musea, theaters en evenementen of regelt vervoer. Kleine of grote wensen, onze congiërge regelt het.

Evenementen Den Haag

maurtishuis-def-410x201

Musea & Theaters

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

ontdek-dh-cat-410x201

Ontdek Den Haag

Het centrum van Den Haag heeft het allemaal en Hotel Des Indes ligt er middenin. Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.

hjo9130917-042

Prinsjesdag

Beleef op dinsdag 17 september de ultieme Prinsjesdag in Den Haag met het ‘Koninklijk Prinsjesdag Arrangement’. Geniet van onze fameuze High Tea met een glas Champagne. U krijgt exclusieve plaatsen op de tribune met prachtig uitzicht op de Koninklijke stoet.