Evenementen

Met zijn vele evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Dans op festivals zoals Parkpop en Jazz in de Gracht of kijk uw ogen uit bij de spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Fan van boeken? Kom naar het literatuurfestival Winternachten of bezoek Crossing Border, waar meer dan honderd schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samenkomen. Er valt ook heel wat te proeven. Oosterse smaken op de Tong Tong fair, handzame gerechtjes van de foodtrucks van Rrrollend Den Haag en tussendoortjes uit alle windstreken tijdens de Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout.

Hotel Des Indes organiseert ook een aantal evenementen, die u zeker niet mag missen. Tijdens de intieme koffieconcerten kunt u van dichtbij genieten van meeslepende optredens. Bij onze speciale Kerst- en Paasarrangementen zijn de sfeervolle decoratie en het overvloedige menu van de Des Indes Lounge en het Restaurant Des Indes, uiteraard helemaal afgestemd op de feestdagen. Een evenement van Hotel Des Indes staat garant voor een bijzondere belevenis.

Tickets & vervoer

Onze conciƫrge reserveert graag uw tickets voor musea, theaters en evenementen of regelt vervoer. Kleine of grote wensen, onze congiƫrge regelt het.

Evenementen Den Haag

maurtishuis-def-410x201

Musea & Theaters

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

lange-voorhout-def-410x201

Lange Voorhout

Het Lange Voorhout dankt zijn naam aan het feit dat het een uitloper was van het Haagse Bos. Deze deftige, brede wandellaan omhuld door rijen indrukwekkende lindebomen, is een toonbeeld van schoonheid en rust.

winkelen-def-410x201

Winkelen

Een verblijf in Den Haag is niet compleet zonder een bezoek aan de exclusieve speciaalzaken in de vele gezellige winkelstraten die het Buurtschap 2005 en het Hofkwartier rijk zijn.