Evenementen

Met zijn vele evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Dans op festivals zoals Parkpop en Jazz in de Gracht of kijk uw ogen uit bij de spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Fan van boeken? Kom naar het literatuurfestival Winternachten of bezoek Crossing Border, waar meer dan honderd schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samenkomen. Er valt ook heel wat te proeven. Oosterse smaken op de Tong Tong fair, handzame gerechtjes van de foodtrucks van Rrrollend Den Haag en tussendoortjes uit alle windstreken tijdens de Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout.

Hotel Des Indes organiseert ook een aantal evenementen, die u zeker niet mag missen. Tijdens de intieme koffieconcerten kunt u van dichtbij genieten van meeslepende optredens. Bij onze speciale Kerst- en Paasarrangementen zijn de sfeervolle decoratie en het overvloedige menu van de Des Indes Lounge en het Restaurant Des Indes, uiteraard helemaal afgestemd op de feestdagen. Een evenement van Hotel Des Indes staat garant voor een bijzondere belevenis.

Tickets & vervoer

Onze conciërge reserveert graag uw tickets voor musea, theaters en evenementen of regelt vervoer. Kleine of grote wensen, onze congiërge regelt het.

Hotel Evenementen

paasbrunch-420-260

Paasbrunch - 1e Paasdag

Op Eerste Paasdag verzorgen wij om 11 uur een feestelijke Paasbrunch voor €49,50 per persoon op de eerste etage van ons hotel. Voor de Paasbrunch verzorgt Chef Roel Gilissen een uitgebreid en luxueus buffet.

Voorafgaand aan de Paasbrunch organiseren wij het traditionele Paaseieren zoeken op het Lange Voorhout. Onze paasbrunch is alleen telefonisch te reserveren.

high-tea-420-260

Pasen High Tea - 1e Paasdag

Geniet van onze feestelijke High Tea met live muziek op 1e Paasdag. Wij serveren vier gangen met diverse hartige en zoete heerlijkheden en bij elke gang een passende thee. Vanzelfsprekend zorgt onze Chef voor een aantal prachtige gerechten met een voorjaarstintje voor u.

high-tea-2-420-260

Pasen High Tea - 2e Paasdag

Geniet van onze feestelijke High Tea op 2e Paasdag. Wij serveren vier gangen met diverse hartige en zoete heerlijkheden en bij elke gang een passende thee. Vanzelfsprekend zorgt onze Chef voor een aantal prachtige gerechten met een voorjaarstintje voor u.

high-tea-410x201

High Tea Jazz Session

Op zondag zondag 7 april organiseert Hotel Des Indes een speciale editie van onze fameuze High Tea. Geniet van een luxueuze viergangen High Tea terwijl u luistert naar de heerlijke klanken van een geweldig Jazz trio. Maak nu uw reservering voor een van deze speciale edities, want we hebben slechts beperkte beschikbaarheid.

after-work-drinks-410-201

After Work Drinks

Proost op donderdag tussen 17.00 - 20.00 uur tijdens After Work Drinks met vinyl DJ in Des Indes Bar op het einde van de werkdag met collega's, relaties of vrienden.

Reserveer nu ons After Work Drinks Champagne welkom voor €75,00 inclusief:

  • Gereserveerde tafel voor u en uw gasten
  • Fles Nicolas Feuillatte Champagne
  • Canapé's (2pp)

Tot donderdag!

moederdag-410-201

Moederdag High Tea

Verras of verwen uw moeder, schoonmoeder of oma op Moederdag met een feestelijke High Tea in Hotel Des Indes. Wij verwelkomen u met een glas Champagne en verzorgen vervolgens onze vier gangen High Tea, inclusief bijzondere Moederdag patisserie.

Evenementen Den Haag

maurtishuis-def-410x201

Musea & Theaters

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

noordeinde-def2-410x201

Hofstad

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. Een koninklijke wandeling langs alle paleizen en historische locaties maakt de verbondenheid van ons vorstenhuis met deze stad bijna tastbaar.

ontdek-dh-cat-410x201

Ontdek Den Haag

Het centrum van Den Haag heeft het allemaal en Hotel Des Indes ligt er middenin. Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.