Evenementen

Met zijn vele evenementen barst de uitagenda van Den Haag bijna uit zijn voegen. Dans op festivals zoals Parkpop en Jazz in de Gracht of kijk uw ogen uit bij de spectaculaire vuurwerkshows in Scheveningen. Fan van boeken? Kom naar het literatuurfestival Winternachten of bezoek Crossing Border, waar meer dan honderd schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samenkomen. Er valt ook heel wat te proeven. Oosterse smaken op de Tong Tong fair, handzame gerechtjes van de foodtrucks van Rrrollend Den Haag en tussendoortjes uit alle windstreken tijdens de Haagse Wereld Hapjes op het Lange Voorhout.

Ook Hotel Des Indes organiseert een aantal evenementen, die u zeker niet mag missen. Tijdens de intieme koffieconcerten kunt u van dichtbij genieten van meeslepende optredens. Bij onze speciale Kerst- en Paasarrangementen zijn de sfeervolle decoratie en het overvloedige menu van de Des Indes Lounge en het Restaurant Des Indes, uiteraard helemaal afgestemd op de feestdagen. Een evenement van Hotel Des Indes staat garant voor een bijzondere belevenis.

Tickets & vervoer

Onze conciƫrge reserveert graag uw tickets voor musea, theaters en evenementen of regelt vervoer. Kleine of grote wensen, onze congiƫrge regelt het.

Hotel Evenementen

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is niet alleen een begrip in Haagse kringen, maar ook ver buiten de stadsgrenzen. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en gebak in combinatie met verschillende soorten thee... Om van te watertanden!

high-wine-410x201

High Wine

Plant u een romantisch afspraakje, een middagje met vriendinnen, het vieren van uw trouwdag of zomaar een pluk-de-dag-momentje, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.

Evenementen Den Haag

maurtishuis-def-410x201

Musea & Theaters

De binnenstad van Den Haag telt vele musea en theaters. Kunst- en cultuurliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. In de nabij gelegen theaters kunt u kiezen uit een ruim aanbod van muziek-, toneel-, dans- en cabaretvoorstellingen.

noordeinde-def2-410x201

Hofstad

Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. Een koninklijke wandeling langs alle paleizen en historische locaties maakt de verbondenheid van ons vorstenhuis met deze stad bijna tastbaar.

ontdek-dh-cat-410x201

Ontdek Den Haag

Het centrum van Den Haag heeft het allemaal en Hotel Des Indes ligt er middenin. Overal in de stad is de bijzondere band van de Koninklijke Familie met Den Haag zichtbaar. De vele paleizen met hun rijke historie getuigen hiervan.