Lunch

Zet de klok even stil in Restaurant Des Indes om in alle rust de zalige gerechten van onze Chef Roel Gilissen eer aan te doen en met uw tafelgenoten het glas te heffen. Onze sommelier heeft voor u een bijpassend wijnarrangement samengesteld.

Voor wie meent dat een maaltijd niet af is zonder een heerlijk dessert, staan er aantal overheerlijke zoete nagerechten en een selectie van geaffineerde kazen op de kaart.

dinner-420-420

Diner

Dineren in Restaurant Des Indes is een gastronomische ervaring. Laat u in de watten leggen door onze vriendelijke bediening die er alles aan gelegen is u een avond te bezorgen om nooit te vergeten.

Stelt u zelf à la carte uw diner samen of laat u zich verrassen door een drie-, vier-, vijf- of zelfs zesgangen Chef’s Menu? Welke keus u ook maakt, wij zijn ervan overtuigd dat de weldadige gerechten van onze Chef Roel Gilissen u meer dan goed zullen smaken.

Voor het wijnarrangement heeft onze sommelier de mooiste wijnen uit onze voorraadkelder geselecteerd. Daarmee zijn alle ingrediënten voor een fantastisch diner aanwezig.

Reserveren

Stelt u zelf à la carte uw diner samen of laat u zich verrassen door een drie-, vier-, vijf- of zelfs zesgangen Chef’s Menu? Welke keus u ook maakt, wij zijn ervan overtuigd dat de weldadige gerechten van onze Chef u meer dan goed zullen smaken.

Openingstijden

Dinsdag - zaterdag van 12:00 - 14:00 en van 18:00 - 22:00. Op zondag en maandag gesloten.

restaurant-des-indes-410-201

Business Lunch

Van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij in Restaurant Des Indes een Business Lunch. Onze Business Lunch bestaat uit twee gangen inclusief een kop koffie of thee en valet parking.

garcia-410-201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.

sneakpreview1-410x201

Lounge

Maak uw keuze uit onze uitgebreide selectie koffie, thee en patisserie specialiteiten. Geniet van een informele lunch of diner. Of verwen uzelf met een Afternoon Tea, High Tea of High Wine.