.

Business Lunch

Waarom niet het zakelijke met het aangename verenigen? U heeft nog nooit zo ontspannen zaken gedaan als tijdens een Business Lunch in ons restaurant. De prachtige ambiance, uitstekende service en de verrukkelijke lunchgerechten zijn de ideale setting voor een ongedwongen bespreking.

De Business Lunch wordt van dinsdag tot en met vrijdag geserveerd en bestaat uit twee gangen, inclusief een kopje koffie of thee en valet parking.

Menu

Met hoogwaardige producten uit eigen land weet onze Chef telkens weer de meest sensationele wereldgerechten op de kaart te zetten, geïnspireerd op de Franse keuken.

Mocht u dieetwensen hebben of bepaalde allergieën, geef dit dan alstublieft door aan de bediening, zodat de Chef daar tijdens de bereiding van uw gerecht rekening mee kan houden.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag van 12:00 - 14:00 en van 18:00 - 22:00. Op zondag en maandag gesloten.

private-dining-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.

restaurant-410x201

Lunch & Diner

Lunchen of dineren in Restaurant Des Indes is een gastronomische ervaring. Laat u culinair in de watten leggen door onze Chef Roel Gilissen.

categorie-kamers-410x201px

Rooms & Suites

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.