Royal High Tea

Bij de Royal High tea wordt u ontvangen met Champagne om vervolgens te genieten van de zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier en verschillende soorten thee.

thee-420-262

Des Indes Signature Thee

Sinds 1976 reist het Nederlandse team van ‘Tea Cultures’ naar China, India, Sri Lanka en Japan om de beste kwaliteit thee te selecteren. Voor Hotel Des Indes hebben ze 3 unieke Signature theeblends samengesteld: zwart, groen en witte thee. Theeliefhebbers waarderen de theetraditie in Hotel Des Indes en de liefde waarmee onze thee wordt bereid. De thee wordt gezet met speciaal mineraalwater en gepresenteerd op een dienblad met persoonlijke zandloper, waarmee we de optimale smaak en een unieke beleving verzorgen.

Des Indes Lounge

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

high-tea-410x201

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit ons assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.