Koffie, thee & patisserie

Van koffie en thee is bekend dat ze stoffen bevatten die energie geven en de concentratie verhogen, maar wist u ook dat ze een stofje vrijmaken dat uw humeur verbetert? Tel daarbij op dat gezellig verhalen uitwisselen met iemand die u een poosje niet gezien hebt, sowieso al gelukkig maakt en u heeft redenen genoeg om gezellig bij ons af te spreken.

Maak uw keuze van ons uitgebreide koffie-, thee- en patisseriemenu. Wij serveren uw koffie naar wens en raden u van harte aan om uw favoriete koffie ook eens te proberen met onze Des Indes Signature koffiebonen, speciaal geselecteerd en gebrand door BOON Koffiebranderij. Geeft u de voorkeur aan thee, dan bieden wij een prachtige selectie theesoorten aan van TheeCultuur, Echte Thee. Onze huisgemaakte patisserie maakt het genieten van uw koffie of thee helemaal compleet!

U bent van harte welkom in Des Indes Lounge.

Openingstijden

Onze lounge is dagelijks geopend van 07.00 - 01.00

koffiebranderij-boon-420-262

Signature Des Indes koffie

Onze unieke Signature koffie is geselecteerd en gebrand door de gerenommeerde koffiebranderij BOON in Den Haag. De Signature Des Indes koffie is een 100% Arabica melange bestaande uit Indonesische Mandheling, Mexicaanse, Braziliaanse en Indiase Malabar-bonen. De melange is kruidig, fluweelachtig en geeft een prachtige cremalaag. Door tonen van chocolade, noten en sinaasappelaccenten is in elk kopje koffie de rijke geschiedenis van Hotel Des Indes te proeven.

Espresso

BOON Koffiebranderij heeft onze Des Indes Signature koffie samengesteld. Onze espresso is heerlijk kruidig en heeft een lange nasmaak.

thee-420-262

Signature Des Indes Tea

Sinds 1976 reist het Nederlandse team van Theecultuur naar China, India, Sri Lanka en Japan om daar de beste kwaliteit theebladeren te selecteren. Voor Hotel Des Indes heeft Theecultuur 3 unieke Signature melanges samengesteld: zwarte thee, groene thee en een witte thee. Theeliefhebbers waarderen de aloude theetraditie van Hotel Des Indes waarbij uw thee met liefde, aandacht, mineraalwater en een persoonlijke zandloper wordt bereid.

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.