Koffie & Thee

Van koffie en thee is bekend dat ze stoffen bevatten die energie geven en de concentratie verhogen, maar wist u ook dat ze een stofje vrijmaken dat uw humeur verbetert? Tel daarbij op dat gezellig verhalen uitwisselen met iemand die u een poosje niet gezien hebt, sowieso al gelukkig maakt en u heeft redenen genoeg om gezellig bij ons af te spreken.

Ook wanneer u na een wandeling door de Haagse binnenstad of een museumbezoek even lekker bij wilt komen, bent u van harte welkom in de prachtige Lounge van ons hotel.

lounge-410-201

Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte patisserie.

Thee Cultuur

De thee die wij serveren komt van Thee Cultuur, Echte Thee. Deze meesters van Thee Cultuur hebben het selecteren en mengen van theemelanges tot kunst verheven en dat proef je. Alleen theebladeren van de allerbeste plantages zijn goed genoeg om voor u het allerlekkerste kopje thee te bereiden.

Openingstijden

Onze lounge is dagelijks geopend van 07.00 - 01.00

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.