Koffie, thee & patisserie

Van koffie en thee is bekend dat ze stoffen bevatten die energie geven en de concentratie verhogen, maar wist u ook dat ze een stofje vrijmaken dat uw humeur verbetert? Tel daarbij op dat gezellig verhalen uitwisselen met iemand die u een poosje niet gezien hebt, sowieso al gelukkig maakt en u heeft redenen genoeg om gezellig bij ons af te spreken.


Maak uw selectie van ons uitgebreide koffie, thee en patisserie menu. Wij serveren uw koffie naar wens en raden u van harte aan om uw favoriete koffie ook een te proberen met onze Des Indes Signature koffiebonen, speciaal geselecteerd en gebrand door BOON Koffiebranderij. Geeft u de voorkeur aan thee, dan bieden wij een prachtige selectie theesoorten van TheeCultuur, Echte Thee aan. Onze huisgemaakte patisserie maakt het genieten van uw koffie of thee helemaal compleet!


U bent van harte welkom in Des Indes Lounge.

Openingstijden

Onze lounge is dagelijks geopend van 07.00 - 01.00

koffiebranderij-boon-420-262

Signature Des Indes koffie

Onze unieke Signature koffie is geselecteerd en gebrand door de gerenommeerde koffiebranderij BOON in Den Haag. De Signature Des Indes koffie is een 100% Arabica melange bestaande uit Indonesische Mandheling, Mexicaanse, Braziliaanse en Indiase Malabar-bonen. De melange is kruidig, fluweelachtig en geeft een prachtige crema laag. Door tonen van chocolade, noten en sinaasappelaccenten is in elk kopje koffie de rijke geschiedenis van Hotel Des Indes te proeven.

Espresso

BOON Koffiebranderij heeft onze Des Indes Signature koffie samengesteld. Onze espresso is heerlijk kruidig en heeft een lange nasmaak.

thee-420-262

Signature Des Indes Thee

Sinds 1976 reist het Nederlandse team van Theecultuur naar China, India, Sri Lanka en Japan om daar beste kwaliteit theebladeren te selecteren. Voor Hotel Des Indes heeft Theecultuur 3 unieke Signature melanges samengesteld: zwarte thee, groene thee en een witte thee. Thee liefhebbers waarderen de langstaande thee traditie van Hotel Des Indes waarbij uw thee met liefde, aandacht, mineraalwater en een persoonlijke zandloper wordt bereid.

Thee Cultuur

De thee die wij serveren komt van Thee Cultuur, Echte Thee. Deze meesters van Thee Cultuur hebben het selecteren en mengen van theemelanges tot kunst verheven en dat proef je. Alleen theebladeren van de allerbeste plantages zijn goed genoeg om voor u het allerlekkerste kopje thee te bereiden.

Openingstijden

Onze lounge is dagelijks geopend van 07.00 - 01.00

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.