High Wine

Schrijver Simon Carmiggelt zei over wijn: ‘Als ik een glas wijn drink, word ik een ander mens en die ander heeft altijd geweldige dorst.’ U hoeft geen kenner te zijn om onze heerlijke wijnen op prijs te kunnen stellen. Beleef een ontspannen middag in Hotel Des Indes, proef en geniet!

Plant u een romantisch afspraakje, een middag met vriendinnen of de viering van een bijzondere gelegenheid, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

U kunt onze High Wine dagelijks reserveren tussen 17.00 en 18.30 uur.


High Wine 3 gangen: € 39,50 per persoon

High Wine 4 gangen: € 49,50 per persoon

high-wine-glasses-420-230

Meergangen High Wine

In het elegante decor van onze Des Indes Lounge serveren wij u graag onze drie- of viergangen High Wine. Wij verwelkomen de gasten met een heerlijke amuse van het huis, een signatuur hoofdgerecht van onze Chef Roel Gilissen en een dessert. Bij de High Wine bestaande uit vier gangen serveren wij nog een extra tussengerecht. De zorgvuldig voor u geselecteerde wijnen worden tijdens elke gang geserveerd, waarbij het juist deze combinatie is die de smaakbeleving nog intenser maakt.

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge, bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.