High Wine

Schrijver Simon Carmiggelt zei over wijn: ‘Als ik een glas wijn drink, word ik een ander mens en die ander heeft altijd geweldige dorst.’ U hoeft geen kenner te zijn om onze heerlijke wijnen op prijs te kunnen stellen. Beleef een ontspannen middag in Hotel Des Indes, proef en geniet!


High Wine 3 gangen: € 39,50 per persoon

High Wine 4 gangen: € 49,50 per persoon

highwine-650x390

Summer High Wine

De Summer high wine bestaat uit een 3- of 4-tal specialiteiten, samengesteld en bereid door Chef-Kok Roel Gilissen. De gerechten worden begeleidt door een gelijk aantal bijpassende wijnen die de proeverij door Des Indes een ware beleving maken. In de zomer wordt u verwelkomt met een mooi glas Rose bubbels, alvorens u start met het eerste ‘shared dining’ gerecht met charcuterie waaronder de befaamde Iberico ham. De Chef’s signature risotto zal in de zomer worden verrijkt met vers geschaafde zomertruffel en afsluitend hebben we een verfrissende aardbeien Romanov die wordt vergezeld met een heerlijke dessertwijn.

high-wine-glasses-420-230

Meergangen High Wine

In het elegante decor van onze Des Indes Lounge serveren wij u graag onze drie- of viergangen High Wine. Wij verwelkomen de gasten met een heerlijke amuse van het huis, een signatuur hoofdgerecht van onze Chef Roel Gilissen en een dessert. Bij de High Wine bestaande uit vier gangen serveren wij nog een extra tussengerecht. De zorgvuldig voor u geselecteerde wijnen worden tijdens elke gang geserveerd, waarbij het juist deze combinatie is die de smaakbeleving nog intenser maakt.

Reserveren

Plant u een romantisch afspraakje, een middag met vriendinnen of de viering van een bijzondere gelegenheid, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.


Onze High Wine wordt dagelijks om 17.00 uur geserveerd.

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.