High Tea

De Des Indes High Tea is niet alleen een begrip in Haagse kringen, maar ook ver buiten de stadsgrenzen. De High Tea is een moment van pure verwennerij dat zich bij uitstek leent om met familie en vrienden te delen of om iets bijzonders te vieren. Samen met de weelderige aankleding van de Lounge geeft de oogstrelende presentatie met mooi opgemaakte etagères en het zilveren theeservies, het geheel een Koninklijk tintje.

De High Tea bestaat uit vier gangen. De etagères worden opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee... Om van te watertanden! Onze High Tea wordt dagelijks om 14.00 uur geserveerd en duurt ongeveer 2,5 uur. U kunt een reservering plaatsen voor de High Tea in het weekend of een doordeweekse dag.


live-music-420x230

Live Music

Op zaterdag vult de lounge zich met de sfeervolle klanken van pianist René ten Cate die met zijn meesterlijke spel de prachtigste composities tot leven wekt. Op zondag treedt harpiste Carla Bos op, die met haar virtuoze spel magische klanken zal ontlokken aan een van de negen sierlijke harpen uit haar collectie.

thee-420-262

Des Indes Signature Thee

Sinds 1976 reist het Nederlandse team van ‘Theecultuur’ naar China, India, Sri Lanka en Japan om de beste kwaliteit thee te selecteren. Voor Hotel Des Indes hebben ze 3 unieke Signature theeblends samengesteld: zwart, groen en witte thee. Theeliefhebbers waarderen de theetraditie in Hotel Des Indes en de liefde waarmee onze thee wordt bereid. De thee wordt gezet met speciaal mineraalwater en gepresenteerd op een dienblad met persoonlijke zandloper, waarmee we de optimale smaak en een unieke beleving verzorgen.

Des Indes Lounge

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

high-tea-410x201

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit ons assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.