High Tea

De Des Indes High Tea is niet alleen een begrip in Haagse kringen, maar ook ver buiten de stadsgrenzen. De High Tea is een moment van pure verwennerij dat zich bij uitstek leent om met familie en vrienden te delen of om iets bijzonders te vieren. Samen met de weelderige aankleding van de Lounge geeft de oogstrelende presentatie met mooi opgemaakte etagères en het zilveren theeservies, het geheel een Koninklijk tintje.

De High Tea bestaat uit vier gangen. De etagères worden opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee... Om van te watertanden! Onze High Tea wordt dagelijks om 14.00 uur geserveerd en duurt ongeveer 2,5 uur. U kunt een reservering plaatsen voor de High Tea in het weekend of een doordeweekse dag.

Des Indes High Tea

lux_hoteldesindes_422

Des Indes High Tea

Een begrip in Nederland

De High Tea bestaat uit vier gangen. De etagères worden opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier. Amuses, luxe sandwiches, versgebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee. Onze High Tea wordt dagelijks om 14.00 uur geserveerd en duurt ongeveer 2,5 uur. 

Prijs doordeweeks €39,50 p.p / weekend €45,00 p.p

patisserie-420-230xx

Des Indes Afternoon Tea

Thee cultuur

Selecteer uw favoriete 'Tea Cultures' thee en wij serveren daarbij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.

Onze Afternoon Tea wordt maandag t/m vrijdag tussen 12.00 - en 17.00 uur geserveerd. 

Prijs €24,50 p.p

high-tea-420-260

Des Indes Royal High Tea

Live muziek

U wordt ontvangen met Champagne om vervolgens te genieten van lekkernijen en versnaperingen van onze eigen patissier en verschillende soorten thee.

Onze Royal High Tea wordt om 13.30 uur geserveerd en duurt ongeveer 2,5 uur. 

Prijs zaterdag / zondag €57,50 p.p

Des Indes Lounge

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

high-tea-410x201

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit ons assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.