High Tea

De Des Indes High Tea is niet alleen een begrip in Haagse kringen, maar ook ver buiten de stadsgrenzen. De High Tea is een moment van pure verwennerij dat zich bij uitstek leent om met familie en vrienden te delen of om iets bijzonders te vieren. Samen met de weelderige aankleding van de Lounge geeft de oogstrelende presentatie met mooi opgemaakte etagères en het zilveren theeservies, het geheel een Koninklijk tintje.

De High Tea bestaat uit vier gangen. De etagères worden opgemaakt met zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en patisserie in combinatie met verschillende soorten thee... Om van te watertanden!


U kunt ook de Royal High Tea bij ons reserveren. U wordt ontvangen met Champagne om vervolgens te genieten van de zoete lekkernijen en hartige versnaperingen van onze eigen patissier en verschillende soorten thee.

live-music-420x230

Live Music

Op zaterdag vult de lounge zich met de sfeervolle klanken van pianist René ten Cate die met zijn meesterlijke spel de prachtigste composities tot leven wekt. Op zondag treedt harpiste Carla Bos op, die met haar virtuoze spel magische klanken zal ontlokken aan een van de negen sierlijke harpen uit haar collectie.

Theecultuur

De thee die wij serveren komt van Theecultuur, Echte Thee. Deze meesters van de theecultuur hebben het selecteren en mengen van theemelanges tot kunst verheven en dat proef je. Alleen theebladeren van de allerbeste plantages zijn goed genoeg om voor u het allerlekkerste kopje thee te bereiden.

Openingstijden

De Des Indes High Tea wordt dagelijks om 14.00 uur

geserveerd.

Des Indes Lounge

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

patisserie-410-201

Koffie, Thee & Patisserie

Strijk neer in onze Lounge en bestel een van onze geurige, warme dranken en maak uw keuze uit het verleidelijke aanbod van huisgemaakte heerlijkheden van onze patissier.

high-tea-410x201

Afternoon Tea

Selecteer uw favoriete thee uit ons assortiment van Thee Cultuur, Echte Thee. Bij uw thee serveren wij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.