Thee Cultuur

De thee die wij serveren komt van Thee Cultuur, Echte Thee. Deze meesters van de Thee Cultuur hebben het selecteren en mengen van theemelanges tot kunst verheven en dat proef je. Alleen theebladeren van de allerbeste plantages zijn goed genoeg om voor u het allerlekkerste kopje thee te bereiden.


Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 12.00 - 17.00

Afternoon Tea

Van maandag tot vrijdag kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur genieten van onze Afternoon Tea. Selecteer uw favoriete 'Thee Cultuur' thee en wij serveren daarbij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.