Tea Cultures

De thee die wij serveren komt van Tea Cultures, Echte Thee. Deze meesters van de Tea Cultures hebben het selecteren en mengen van theemelanges tot kunst verheven en dat proef je. Alleen theebladeren van de allerbeste plantages zijn goed genoeg om voor u het allerlekkerste kopje thee te bereiden.

lux_hoteldesindes_422

Afternoon Tea

De Afternoon Tea wordt geserveerd van maandag t/m vrijdag van 12.00 - 16.00.

Selecteer uw favoriete 'Tea Cultures' thee en wij serveren daarbij een rijk gevulde etagère met hartige en zoete heerlijkheden.

thee-420-262

Des Indes Signature Thee

Sinds 1976 reist het Nederlandse team van ‘Tea Cultures’ naar China, India, Sri Lanka en Japan om de beste kwaliteit thee te selecteren. Voor Hotel Des Indes hebben ze 3 unieke Signature theeblends samengesteld: zwart, groen en witte thee. Theeliefhebbers waarderen de theetraditie in Hotel Des Indes en de liefde waarmee onze thee wordt bereid. De thee wordt gezet met speciaal mineraalwater en gepresenteerd op een dienblad met persoonlijke zandloper, waarmee we de optimale smaak en een unieke beleving verzorgen.

Des Indes Lounge

high-tea-410x201

High Tea

De Des Indes High Tea is een begrip in Haagse kringen en ver daarbuiten. Amuses, luxe sandwiches, vers gebakken scones, bonbons en zoetigheden in combinatie met verschillende soorten thee.

high-wine-410-201

High Wine

Plant u een middag met vriendinnen of een moment om samen te genieten, dan is de Des Indes High Wine de perfecte manier om van deze gelegenheden een onvergetelijke ervaring te maken.

categorie-events-410x201

Private Dining

Voor speciale gelegenheden die u graag met een select gezelschap wilt vieren, is de Salon Jacques Garcia de aangewezen ruimte.