Vier de feestdagen bij

Hotel Des Indes

Vanaf 7 december is onze prachtige kerstboom in de lounge te bewonderen en zal Hotel Des Indes omgetoverd zijn in magische kerstsferen. Wij serveren de gehele decembermaand onze beroemde Kerst Afternoon Tea, lunch en diner met seizoensproducten. Wij kijken er naaruit om u tijdens de magische decembermaand te mogen verwelkomen in Hotel Des Indes voor een unieke ervaring.


Gezien de huidige maatregelen, is onderstaand enkel mogelijk in combinatie met een hotel overnachting.

diner-420-260

Lunch & Diner

8 December - 3 Januari

(Met uitzondering van 24, 25, 26 december, 1 januari)

Geniet de hele maand december van een 2-of 3-gangenlunch of een 3- of 4-gangendiner geserveerd met overheerlijke seizoensproducten met zicht op de prachtig versierde kerstboom in onze Lounge / Restaurant.

Prijs 2-gangen € 37,00

Prijs 3-gangen € 45,00

Prijs 4-gangen € 55,00

dsc_b4316-kerstboom9

Kerst Afternoon Tea

8 December t/m 3 Januari

(Met uitzondering van 25, 26 december, 1 januari)

Onze fameuze Afternoon Tea wordt in kerstsfeer geserveerd in het prachtige décor op de rotonde met uitzicht op kerstboom. Start uw Afternoon Tea op feestelijke wijze met een glas Champagne voor € 12,50.

Prijs € 39,50 per persoon

christmas-high-tea

Royal Kerst Afternoon Tea

25, 26 December & 1 Januari

Geniet tijdens de feestdagen van onze Royal Afternoon Tea in het pracgtige décor op de rotonde met uitzicht op kerstboom Bij onze Royal Afternoon Tea wordt u ontvangen met een heerlijk glas Champagne waarna u verwend wordt door onze huispattisier.

Prijs €65,00 per persoon. 

(incl. glas Champagne als apéritief)

Kerstarrangementen

Vier de feestdagen in stijl en boek een van onze kerstarrangementen.

Geniet van een 4-gangendiner op kerstavond en tweede kerstdag, of een 5-gangendiner op eerste kerstdag in combinatie met een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen.

Sluit het jaar feestelijk af met ons Sylvesterarrangement en geniet van een uitgebreid 5-gangendiner waarna we samen om 12 uur proosten op 2021. Blijf vorstelijk overnachten en geniet van een ontbijt met twee personen