Des Indes Bar

Even bijpraten onder het genot van een drankje? Neem plaats aan onze bar of aan een tafeltje in een van de comfortabele fauteuils. Er is immers altijd wel een gelegenheid om te proosten. Onze bartender helpt u graag een keuze maken tussen de vele whisky’s en wijnen die we in huis hebben. Uiteraard mixen we ook graag een feestelijke cocktail voor u.

U bent van harte welkom voor een aperitief of om gezellig te borrelen tot in de late uurtjes.

Openingstijden

Geopend tot 01.00 's nachts

Drinks at Night

De avond is nog jong en in onze bar wacht u een groot assortiment whisky’s en mooie wijnen, waarvan er maar liefst twaalf per glas te bestellen zijn. Natuurlijk heeft de bartender ook zijn cocktailshaker paraat om de spannendste drankjes voor u te mixen.

Tijd om even de dag door te nemen met een heerlijk likeurtje in de hand of gewoon wat bij te praten met een glas bier.

Cigar Lounge

De Cigar Lounge is een unieke service van Hotel Des Indes die u de mogelijkheid geeft exclusieve Cubaanse en Dominicaanse sigaren te roken met medeliefhebbers in een rustige ambiance. Sigarenrokers voelen zich onmiddellijk thuis in deze stijlvol ingerichte ruimte.

Nadat u een sigaar van onze kaart heeft gekozen, kan het genieten beginnen. Neem plaats op een van de comfortabele sofa’s, leun achterover en laat de aromavolle rook in uw mond circuleren.

Wij serveren graag een goed glas wijn, whisky of cognac bij uw sigaar om uw genoegen nog groter te maken.

Maak de ervaring compleet

Ons hotel biedt diverse mogelijkheden om culinair te genieten. Onze kamers zijn ieder uniek en vol met historische details.

sneakpreview1-410x201

Des Indes Lounge

Maak uw keuze uit onze uitgebreide selectie koffie, thee en patisserie specialiteiten. Geniet van een informele lunch of diner. Of verwen uzelf met een Afternoon Tea, High Tea of High Wine.

categorie-kamers-410x201px

Overnachten

De ultieme plek om te verblijven in Den Haag. Alle ingrediënten voor een koninklijk verblijf in de Hofstad en veel bezienswaardigheden op steenworp afstand.

restaurant-410x201

Restaurant Des Indes

Lunchen of dineren in Restaurant Des Indes is een gastronomische ervaring. Laat u culinair in de watten leggen door onze Chef Roel Gilissen.