140 jaar Hotel Des Indes

Op 1 mei 1881 werd Hotel Des Indes in Den Haag feestelijk geopend door Prins Frederik van Oranje. De aankondiging uit 1880 luidde: ‘Dit Hotel van den eersten rang is het grootste der residentie en geheel nieuw ingericht volgens de eischen des tijds.’ 140 Jaar later wordt Hotel Des Indes nog steeds beschouwd als het meest exclusieve hotel in Den Haag. 

Helaas kunnen wij op 1 mei ons jubileum niet groots vieren, dus maken wij er een feestjaar van, beginnend met een speciaal Jubileumsarrangement.

415x260-hotel-desindes-deluxe-room

Jubileumsarrangement

Op 1 mei zal het feestelijke jaar afgetrapt worden met een speciale promotie voor een jubileum prijs van €140,00 voor een overnachting inclusief ontbijt en een verrassing van onze huispatissier. Deze jubileum prijs is de gehele maand mei te boeken voor een verblijf in 2021.

 Boek een Superior kamer of kies voor een upgrade naar onze andere kamers of suites tegen een meerprijs.

moederdag2f

Moederdag Royal Afternoon Tea – Take Away

Neem onze Royal Afternoon Tea mee naar huis deze moederdag.

De Afternoon Tea belooft een heerlijke middag met hartige en zoete specialiteiten. Proost met een bruisende cava en laat u verrassen door deze huisgemaakte heerlijkheden. Onze ‘Tea Culture’ theezakjes zijn speciaal samengesteld voor Hotel Des Indes en brengt onze Des Indes Lounge naar uw huiskamer.

€29,50 per persoon

De Moederdag Royal Afternoon Tea kan op Zondag 9 mei afgehaald worden tussen 12:00 en 14:00. Reserveer uw tijdslot door te bellen naar 070-3612345 of stuur een mail naar reservations@desindes.com. Reserveren kan uiterlijk tot vrijdag 7 mei 12:00 uur ’s middags. 

Jubileumjaar

Wanneer de maatregelen het toelaten, heropenen wij de deuren van het restaurant en wordt het jaar feestelijk voortgezet met culinaire verrassingen en natuurlijk de bekende Royal High Tea. 

Nader te bepalen informatie volgt.

Superior Room

Deluxe Room

Executive Room

Junior suite

Presidential Suite

Ontdek Den Haag

Hotel Des Indes ligt middenin het historisch, culturele en koninklijk hart van Den Haag. Door de centrale ligging in Den Haag ligt het hotel op loopafstand van lokale attracties zoals wereld bekende musea, het Koninklijk Paleis, weelderige parken en populaire winkelstraten. Op slechts 15 minuten van het hotel vindt u de Haagse badplaats Scheveningen waar jaarrond van alles te beleven valt. Zo kunt u genieten van een prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad welke is gelegen op de befaamde Pier.  


Combineer uw verblijf met een mooie wandel- of fietstocht. Wij verhuren zowel normale als elektrische fietsen op aanvraag. Wilt u liever wandelend de omgeving verkennen, vergeet vooral niet uw wandelschoenen mee te nemen voor prachtige routes door bos en duin.