Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands  

Lokale tijd Telefoon +31 70 361 2345

4.6

Trouwen in Den Haag doet u in Hotel Des Indes

Trouwen in Den Haag, doet u in het meest luxueze hotel in Den Haag. Trouwen en Hotel Des Indes gaan hand in hand zoals u en uw partner. Hotel Des Indes heeft een lange geschiedenis met het organiseren van de mooiste dag van uw leven. De locatie waar u de festiviteiten rond uw huwelijk organiseert, dragen voor een belangrijk deel bij aan de sfeer en de uitstraling. Het huwelijk is een bijzondere verbintenis, die in een bijzondere omgeving gevierd moet worden. Hotel Des Indes is uitermate geschikt om er een onvergetelijke dag van te maken. 

 • Onze belofte
  Stelt u zich voor dat u van tevoren zeker weet, dat de sfeer goed is. Dat u begroet wordt met een glimlach. Dat u kunt ontspannen en u met uw gedachten alleen bij uw huwelijk kunt zijn. U en uw gasten zullen worden ontvangen met verve. De veelzijdige en royale ambiance van onze salons leent zich bij uitstek voor een vorstelijk ontvangst van uw gasten op uw huwelijksdag. Wij staan u graag terzijde om een deel van de "zorgen" die aan deze feestelijke dag voorafgaan op een fantasierijke en creatieve manier voor onze rekening te nemen. Wij verzekeren u een sprookjesachtige bruiloft, zodat u na afloop kunt terugkijken op een dag waarvan u iedere minuut heeft genoten.
 • Traditie
  Het aansnijden van de bruidstaart is nog steeds voor veel bruidsparen het hoogtepunt van de trouwdag. Na het jawoord verwelkomen wij u voor de oudste traditie rondom het huwelijk. In intieme sfeer van familie en goede vrienden snijdt u de bruidstaart aan, het meesterstuk van onze patissier. Bij deze plechtigheid wordt het eerste glas geheven op uw geluk.
 • Allure
  Uw huwelijksreceptie in Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel is zonder enige twijfel een receptie met allure. De sfeervolle salons zorgen voor een indrukwekkend decor waar u uw vrienden en bekenden graag de gelegenheid zal bieden u te feliciteren. Onze enthousiaste brigade zorgt voor een geruisloze bediening van zorgvuldig geselecteerde drank en spijs combinaties.
 • Romantiek
  Na de gezellige drukte van de receptie is het tijd voor een romantisch diner. Dit kan uiteraard gevierd worden met familie en beste vrienden, maar ook een diner dansant,   gala- of feestavond in de Balzaal behoren tot de mogelijkheden. 
  De verrassende en originele culinaire prestaties van onze keuken onder leiding van onze Executive Chef, zorgen voor "de avond van uw leven".
 • Huwelijksnacht
  Ter afsluiting van deze voor u zo speciale dag, hebben wij een speciaal bruidsarrangement samengesteld. U overnacht in een bruidskamer waar de champagne is gekoeld en verschillende lekkernijen en verrassingen op u staan te wachten. De volgende ochtend wordt u gewekt met een vorstelijk ontbijt op bed!

Mocht u meer willen weten of interesse hebben, neem contact met ons op. Dan sturen wij u een vrijblijvende brochure op of we maken een afspraak voor een rondleiding. We zijn telefonisch bereikbaar op 070 - 36 12 321.

Bezoek ook onze trouwen in Den Haag website >

 

Close