Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands  

Lokale tijd Telefoon +31 70 361 2345

4.6

Officiële trouwlocatie

Trouwen in Den Haag vraagt om iets speciaals. Een koninklijke ambiance, een statig adres aan het Lange Voorhout, service op het hoogste niveau, een bijzondere en onvergetelijke dag.

Hotel Des Indes is een oud stadspaleis, ooit gebouwd om de speciale gasten van het hof te ontvangen. Het hotel heeft nog steeds het elegante decor van de tijd van de baron en zijn gasten. Hoge plafonds, originele kroonluchters, antiek meubilair en dikke wollen tapijten.

Stelt u zich voor, uw bruiloftsceremonie in de Salon van Brienen met uitzicht over het Lange Voorhout, of de balzaal versierd voor een elegant diner voor uw familie en dierbaren. Een unieke ambiance voor een unieke en onvergetelijke dag.

Wist u dat Hotel Des Indes een officiële trouwlocatie is? Daarnaast hebben we gediplomeerde wedding planners in dienst die u van begin tot eind kunnen adviseren en begeleiden. Vraag hen naar onze nieuwe bruiloftarrangementen, prijzen starten vanaf €67,50 p.p. Trouwen in Des Indes is toegankelijker dan u denkt!

Boek een afspraak in met gediplomeerde wedding planner Fabienne van der Toorn via fabienne.vandertoorn@desindes.com of bel haar direct op 070-361 2317. 

Bruiloftsuite

Close