View Information
Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague
Lange Voorhout 54-56 · Den Haag2514 EG · Nederland 
· Telefoon:
+31 70 361 2345

Lokale tijd:
1:26 PM
Expand Map +
 

Hoe kom ik bij Hotel Des Indes?

Met de auto
Vanaf alle richtingen - Op het Prins Clausplein(A4 / A12) ga richting Den Haag via de A12. Volg de A12 tot het eind van de snelweg(voegt samen met de Utrechtse Baan). Rechts bij de T-splitsing (richting MCH Westeinde). Ga dan links de dr. Kuijperstraat/Mauritkade op. Bij de tweede stoplichten (Denneweg) links afslaan. Aan het einde van de Denneweg bevindt het hotel zich aan de rechterkant.
 
Met het openbaar vervoer
Hotel Des Indes bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf het Centraal Station is Hotel Des Indes bereikbaar met de taxi of tramlijn 1, 10, 15, 16 of 17.
 
Vanaf station Den Haag Hollands Spoor is Hotel Des Indes  bereikbaar met de taxi of met tramlijn 1, 10, 15, 16 en 17.

Vanaf het vliegveld
Ga richting Den Haag via de A4. Volg dan de A12 richting Den Haag Centrum, welke na een bocht naar links
samenkomt met de A44. Ga rechtdoor en volg centrum. Ga naar links bij de T-splitsing. Neem de eerste straat
rechts (Korte Voorhout). De tweede straat rechts is het Lange Voorhout. Het hotel bevindt zich recht voor u.
 
Vanaf het station  Den Haag Centraal
3 minuten met de taxi of 5 minuten met de tramlijn 9 halte ‘Malieveld' of halte ‘Korte Voorhout' met lijn 17.
Mocht u liever willen lopen (ongeveer 10 minuten) neem de hoofduitgang van het station en loop in richting Koningskade / Korte Voorhout. Op de Korte Voorhout, neemt u de tweede straat rechts.

Parkeren
Het hotel heeft de beschikking over een eigen parking. De kosten bedragen €7 per plaats per uur en €36 per 24 uur; wij maken u erop attent dat het aantal plaatsen beperkt is. 24-uurs parkeergelegenheid vindt u tevens in parkeergarage "Het Plein", op slechts 3 minuten afstand van het hotel. De kosten bedragen ongeveer € 4,00 per uur.

 

Prinsjesdag

Vanaf de ochtend van maandag 19 september zijn verschillende straten rondom Hotel Des Indes onbereikbaar. Vanaf deze avond is het niet langer toegestaan om uw auto te parkeren op de parkeerplaatsen van het Hotel of in de directe omgeving. Uw auto zal worden verplaatst op maandagavond als u gebruik wenst te maken van Valet Parking Service. De auto's worden niet in een beveiligde parkeerplaats geparkeerd. Parkeren is voor uw eigen risico.

Deze uitzondering wordt opgeheven op dinsdag 20 september vanaf ongeveer 20:00 uur. Als u met de auto reist naar Hotel Des Indes adviseren wij u om de auto te parkeren in een parkeergarage in de directe omgeving van het hotel. Parkeergarages die beschikbaar zijn.

Malieveld: Koningskade 1 - 2596AA Den Haag

Grote Markt: Kalvermarkt 32G - 2511 CB Den Haag

Stadhuis: Spui 70 - 2511 BT Den Haag

De parkeergarage aan het Plein is gesloten tijdens Prinsjesdag.

Close