Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands  

Lokale tijd Telefoon +31 70 361 2345

4.6

Routebeschrijving & Parkeren


Vanaf het vliegveld met de auto

Ga richting Den Haag via de A4. Volg dan de A12 richting Den Haag Centrum, welke na een bocht naar links samenkomt met de A44. Ga rechtdoor en volg centrum. Ga naar links bij de T-splitsing. Neem de eerste straat rechts (Korte Voorhout). De tweede straat rechts is het Lange Voorhout. Het hotel bevindt zich recht voor u.

Vanaf alle richtingen met de auto

Op het Prins Clausplein (A4 / A12) ga richting Den Haag via de A12. Volg de A12 tot het eind van de snelweg (voegt samen met de Utrechtse Baan). Rechts bij de T-splitsing (richting MCH Westeinde).

Ga dan links de dr. Kuijperstraat/Mauritkade op. Bij de tweede stoplichten (Denneweg) links afslaan. Aan het einde van de Denneweg bevindt het hotel zich aan de rechterkant.

Met het openbaar vervoer

Hotel Des Indes bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf het Centraal Station is Hotel Des Indes bereikbaar met de taxi of tramlijn 1, 10, 15, 16 of 17.

Vanaf beide stations vindt u directe treinverbindingen met luchthaven Amsterdam Schiphol. Luchthaven Amsterdam Schiphol is 35 minuten met de taxi en 40 minuten met de trein.

Luchthaven Rotterdam/Den Haag is 20 minuten met de taxi.

Vanaf het station Den Haag Centraal

3 minuten met de taxi of 5 minuten met de tramlijn 9 halte ‘Malieveld' of halte ‘Korte Voorhout' met lijn 17. Mocht u liever
willen lopen (ongeveer 10 minuten) neem de hoofduitgang van het station en loop in richting Koningskade / Korte Voorhout. Op de Korte Voorhout, neemt u de tweede straat rechts.

Taxi

De portier van Hotel Des Indes assisteert u graag persoonlijk bij het boeken van een taxi via het nummer 070 361 23 45.
De gemiddelde prijs van de luchthaven Schiphol naar Hotel Des Indes bedraagt € 80,00 en vanaf de luchthaven van Rotterdam €55,00.

Indien u via een treinstation reist, kan de taxi u ophalen van Den Haag Centraal voor € 10,00 of van Den Haag HS voor € 14,00.


Parkeren

Hotel Des Indes is één van de hotels in Den Haag dat beschikt over een eigen parkeerplaats. In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen kunnen wij niet garanderen dat er altijd plaats is.

Het is helaas niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Kosten voor het parkeren bij Hotel Des Indes zijn: €7 per uur, met een maximum van €40 per dag.

Wilt u liever uw auto zelf parkeren, dan kunt u gebruik maken van de volgende parkeergarages:

  • Parkeergarage Museumkwartier: gelegen op 2 minuten afstand van Hotel Des Indes.
  • Parkeergarage Het Plein: gelegen op 3 minuten afstand van Hotel Des Indes.

De kaart geeft de exacte locatie van de parkeergarages weer.

Routebeschrijving

Wat is er in de buurt

Hoe kom je er

Het is niet gelukt om een routebeschrijving te vinden, probeer het opnieuw.
Close