View Information
Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague
Lange Voorhout 54-56 · Den Haag2514 EG · Nederland 
· Telefoon:
+31 70 361 2345

Lokale tijd:
3:53 AM
· Weer:
Een paar wolken,
11 °C / 52 °F
 

Ontdek al onze evenementen

In 2016

 

Heerlijk 10 Daagse

20 mei t/m 29 mei

Ook dit jaar doet Hotel Des Indes mee aan de Heerlijk 10-Daagse om u de kans te geven om voordeling kennis te maken met onze keuken. Geniet vanaf vrijdag 20 mei tot zondag 29 mei in het Des Indes Lounge & Terras van exceptionele gerechten tijdens de Heerlijk 10-Daagse.

 

Spice It Up

Dinsdag t/m zaterdag, 3-juni t/m 16 juli

Zoals de naam laat kenmerken, Hotel Des Indes heeft rijke geschiedenis en band met het verre oosten. Om dit te vieren organiseren wij “Spice It Up”. Proef de oosterse keuken tijdens de “Spice It Up” weken in Restaurants Des Indes. Gedurende deze weken kunt u in ons prachtige restaurant van wekelijks vernieuwde gerechten genieten, bereid door onze chef Remco Biesma.

 

Terras Specials

Mei, juni & juli

Gedurende de zomermaanden biedt Hotel Des Indes u het perfecte plekje om van het mooie weer baat te maken. Geniet van kop thee op ons terras of van een heerlijke lunch terwijl geniet van het uitzicht op het Lange Voorhout. In combinatie met maaltijdsalades, sandwiches of soepen beleeft u een complete vijf sterren ervaring in het hartje van Den Haag. Lounge & Terras gerechten vanaf €9.

 

Spaanse Avond

Vrijdag 17 juni van 19:00u tot 23:00u

Geniet bij moor weer op on terras van cocktails met Spaanse passie, Agua de Valencia, Sorbete de limón al cava, Margarita. Spaanse tapas borrelhapjes, pinchos, cazuelas, banderillas en cosas de picar.

 

Beach Chic

Vrijdag 15 juli van 19:00u tot 23:30u

Geniet bij mooi weer op het terras van de zomer. Proef een heerlijke Tequila Sunrise Cocktail of Mojito in combinatie met verschillende en verfrissende zomerse hapjes.

 

Afternoon Tea

Dagelijks van 12:00u tot 14:00u

Geniet van onze Afternoon Tea, een heerlijke traktatie aan hartige en zoete lekkernijen uit de keuken van onze chef, de Afternoon Tea wordt in een gang geserveerd in combinatie met Thee Cultuur, Echte Thee. Onze Afternoon Tea wordt geserveerd in de prachtige lounge van Hotel Des Indes.

 

Des Indes High Tea

Dagelijks van 14:00u tot 15:30u

Ontdek onze legendarische Des Indes High Tea, pure verwennerij en een traditie in Den Haag. Onze vier gangen Des Indes High Tea wordt opgediend in de prachtige lounge van Hotel Des Indes. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit de keuken van onze chef, begeleid door verschillende soorten Thiemes Echt Thee.

 

Table D'Hôte 3-Gangen Menu

Dagelijks

Kom in de prachtige Des Indes Lounge genieten van een Table D'Hôte 3-gangen menu du chef. Table D'Hôte is dagelijks en de hele dag door te bestellen.

 

2-Gangen Lunch

12:00 - 14:30

Ontdek onze 2-gangen lunch in de Des Indes Lounge. Geserveerd inclusief water en koffie of thee.

 

Le Cercle des Connaisseurs

Elke 2e donderdag van de maand

Elke 2e donderdag van de maand komt de Cigar Club van Hotel Des Indes, Le Cercle des Connaisseurs, bijeen.

 

Des Indes High Tea

Dagelijks vanaf 14:00 uur

Ontdek de legendarische 4-gangen Des Indes High Tea vanaf €39,00 per persoon.


 

Drinks at Des Indes

Elke 3de vrijdag van de maand

Proost elke 3de vrijdag van de maand met uw vrienden of collega's tijdens Drinks at Des Indes met een speciale cocktail voor €7,50.

Close