Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 (13 beoordelingen)

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +31 70 361 2345   

4.6

Ontdek al onze evenementen


‘Givenchy: To Audrey With Love’ High Tea en exclusieve hoteltentoonstelling

2 januari - 26 maart 2017. 14:00u tot 15:30u

Geniet op culinaire wijze en proef haute couture met een twist naar de traditionele en legendarische Des Indes-high tea. Onze Executive Chef heeft huisgemaakte hapjes gecreëerd die geïnspireerd zijn op Audrey’s favoriete gerechten. Dit alles zorgt voor een ensemble van hartige en zoete gerechten, gecombineerd met verschillende soorten thee en een speciale Audrey Hepburn-cocktail, die de naam ‘My Fair Lady’ draagt.

Reserveer nu >

="Givenchy

Paaseieren zoeken en Paasbrunch

16 & 17 april

In Hotel Des Indes kunt u op Eerste Paasdag paaseieren zoeken met uw kinderen.

Tussen de paaseieren zal ook één Fabergé ei zitten. De vinder van dit op Fabergé geïnspireerde ei wint een overnachting in het hotel.

Aansluitend op het eieren zoeken kunt u vanaf 11.00 uur genieten van een overheerlijke Paasbrunch op de Rotonde.

Reserveren >

=""/

Paas High Tea

Geniet van een 4-gangen Paas High Tea, bestaande uit een unieke thee beleving begeleid met huisgemaakte verrassende hartige en zoete items.

Wij serveren deze High Tea in onze Des Indes Lounge.

Reserveren >

=""/

AFTERNOON TEA

Dagelijks van 12:00u tot 14:00u

Geniet van onze Afternoon Tea, een heerlijke traktatie aan hartige en zoete lekkernijen uit de keuken van onze chef, de Afternoon Tea wordt in een gang geserveerd in combinatie met Thee Cultuur, Echte Thee. Onze Afternoon Tea wordt geserveerd in de prachtige lounge van Hotel Des Indes.

Reserveren >

="Afternoon

DES INDES HIGH TEA

Dagelijks van 14:00u tot 15:30u

Ontdek onze legendarische Des Indes High Tea, pure verwennerij en een traditie in Den Haag. Onze vier gangen Des Indes High Tea wordt opgediend in de prachtige lounge van Hotel Des Indes. Laat u verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen uit de keuken van onze chef, begeleid door verschillende soorten Thiemes Echt Thee.

Reserveren >

="high

TABLE D'HÔTE 3-GANGEN MENU

Dagelijks

Kom in de prachtige Des Indes Lounge genieten van een Table D'Hôte 3-gangen menu du chef. Table D'Hôte is dagelijks en de hele dag door te bestellen.

Reserveren >

="TABLE

Close