View Information
Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, Den Haag
Lange Voorhout 54-56 · Den Haag2514 EG · Nederland 
· Telefoon:
+31 70 361 2345

Lokale tijd:
5:33 AM
· Weer:
Een paar wolken,
24 °C
· Contact · Pers · Social Media · Nieuwsbrief · FAQ
 

Ontdek al onze evenementen

In 2015

 

SPG® Spice It Up

Tot en met 31 juli

Registreer voor 15 juli als SPG® member en ontvang het dubbele aantal Starpoints® op een heerlijk 3-gangen menu dat wordt geserveerd tot en met 31 juli in Restaurant De Indes.


 

Bouillabaisse à la Marseillaise

8 juni t/m 27 augustus

Geniet van een heerlijk rijkgevulde bouillabaisse à la Marseillaise met een glas Domaine Des Aspras rosé in de Lounge van Hotel Des Indes.

 

3-gangen Summer High Tea

15 Juni t/m 27 augustus

Geniet van een heerlijk 3-gangen Summer High Tea geserveerd met huisgemaakte Ice Tea of ‘Thiemes Echte Thee' in de Lounge van Hotel Des Indes.

 

Prinsjesdag bij Hotel Des Indes

15 September

Ervaar de traditionele prinsjesdag bij Hotel Des Indes.

 

Nijntje in Hotel Des Indes

1 mei tot 30 september

Vier samen met Hotel Des Indes de verjaardag van nijntje met een overheerlijk 3-gangen nijntje High Tea.

 

Le Cercle des Connaisseurs

Elke 2e donderdag van de maand

Elke 2e donderdag van de maand komt de Cigar Club van Hotel Des Indes, Le Cercle des Connaisseurs, bijeen.

 

Des Indes High Tea

Dagelijks vanaf 14:00 uur

Ontdek de legendarische 4-gangen Des Indes High Tea vanaf €39,00 per persoon.


 

Drinks at Des Indes

Elke 3de vrijdag van de maand

Proost elke 3de vrijdag van de maand met uw vrienden of collega's tijdens Drinks at Des Indes met een speciale cocktail voor €7,50.

Aankomst
#
Vertrek
#
Kamer(s)
Volwassenen
Kinderen
 
Per Kamer
 

Uw sleutel tot een zorgeloos verblijf

De conciërge van Hotel Des Indes, die werkt volgens de Clefs d'Or standaarden, kent Den Haag op haar duimpje zoals u mag verwachten in het meest luxueuze hotel in Den Haag. Clefs d'Or conciërges zijn te herkennen aan de sleutels die zij dragen op hun uniform, maar deze gouden sleutels gaan verder dan alleen een symbool van de organisatie - het is een symbool dat staat voor gegarandeerde kwaliteit service. Onze conciërge is op de hoogte van de nieuwste restaurants, cafés, de laatste exposities en de leukste trips. Maak gebruik van haar kennis, want ze opent deuren die voor anderen gesloten blijven.

Bel met de Conciërge
070 361 23 45
Email Concierge
Word onze Fan op Facebook
Volg ons op Twitter
Follow us on Instagram

Ontdek verborgen Den Haag

De Conciërge van Hotel Des Indes staat tot uw dienst en is toegewijd om u te assisteren bij het maken van een restaurant reservering, vliegtuigtickets wijzigingen of reserveringen, winkelen en het wisselen van producten, kaartjes voor het theater en sport evenementen, lokale informatie, huurauto's en limousine services, sightseeing en excursies, het verzenden van goederen, bagage opslag, medische dienstverlening en meer... Alles wordt in dienst gesteld om een vlekkeloos verblijf in Hotel Des Indes te hebben.

Hotel Des Indes is één van de oudste hotels in Den Haag en omdat het statige pand aan het sfeervolle Lange Voorhout in Den Haag en haar roemrijke gasten zo tot de verbeelding spreken, doen er vele mythes en anecdotes de ronde. Zeker is dat Hotel Des Indes sinds 1881 onderdak biedt aan koningen, keizers, staatslieden, kunstenaars, geleerden en oud-Indiëgangers, geheel in Haagse traditie en stijl. Het sjieke logement is uitgegroeid tot een instituut waar ieder tijdperk op eigen wijze invulling geeft aan het begrip grandeur Ontdek de geschiedenis van Hotel Des Indes>


Ons Conciërge Team deelt dagelijks een tip op onze Facebookpagina over evenementen en activiteiten in Den Haag. Onze Facebookpagina is ook de plaats om een vraag te stellen als u specifiek iets wilt weten over Den Haag of Hotel Des Indes. Bekijk onze Facebook pagina >
Ontdek het Gemeente Museum
Hier vind u, samen met andere exposities, 100 hoogtepunten van het Mauritshuis geexposeerd voor een periode van twee jaar. De vaste collectie van het Mauritshuis bestaat uit meesterwerken uit de Nederlandse Gouden Eeuw, welke bevat werk van Rembrandt, Vermeer, Steen en Frans Hals, inclusief een prachtige panorama van Nederlands en Vlaamse kunst van de vijftiende tot de zeventiende eeuw.
See next recommendation
Ervaar Madurodam
Madurodam, een miniscule stad met modellen van gebouwen (schaal 1:25,) welke het verhaal vertellen over hoe een typisch Nederlandse stad is ontwikkeld door de eeuwen heen.
See next recommendation
Bezoek het Vredespaleis
Het Vredespaleis in Den Haag huisvest een aantal internationale justitiële inrichtingen en is toegankelijk voor het publiek door middel van rondleidingen.
See next recommendation
Bezoek Panorama Mesdag
Een enorm cylinder-gevormd schilderij van het oude vissersdorp Scheveningen in 1881.
See next recommendation
Ontdek Escher in Het Paleis
Dit museum bevind zich naast Hotel Des Indes en geeft huis aan een vaste collectie van schetsen en tekeningen van de wereldwijd bekende Nederlandse kunstenaar M. C. Escher. Escher is beroemd om zijn vermogen om dagelijkse onderwerpen (o.a. trappen, dieren, water, etc.) te veranderen in fantastische, wereldvreemde composities.
See next recommendation

Volg onze Conciërge online

Voor de laatste tips over Den Haag volg onze congierge online.
Gasten Gallerij van Instagram
Ontdek de Gasten Gallerij van Instagram en ervaar de Den Haag ervaring van de gasten van Hotel Des Indes.

Het Weer van Den Haag

01   Wednesday
Mainly sunny
31°
22°
Kans op neerslag 10%
02   Today
Mainly sunny
26°
17°
Kans op neerslag 10%
03   Friday
Mainly sunny
25°
21°
Kans op neerslag 10%
04   Saturday
Chance of thundershowers
30°
18°
Kans op neerslag 60%
05   Sunday
Variable cloudiness
22°
18°
Kans op neerslag 30%
Get The Best Rate
Aankomst
#
Vertrek
#
Kamer(s)
Volwassenen
Kinderen
 
Per Kamer
 

Onze Concierge Service brengt u het beste van Den Haag

Laat onze deskundige Congierge u helpen om een op u aangepast verblijf the creeëren, compleet met insider aanbevelingen en exclusive reserveringen.
View Information
The Benefits of SPG
Join SPG Today
Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, Den Haag

Hotel Des Indes heeft een traditie van 132 jaar met bezorgen van onberispelijke service en is met recht het legendarische hotel in Den Haag, dat door de jaren heen vele beroemdheden heeft verwelkomd.

SPG CATEGORY 5

12,000 – 16,000 Starpoints
Redeem
Learn more about SPG
SPG - Standard Chromeless Player w/ Tabs
Dine with SPG
SPG program
Receive exclusive discounts & earn points
Restaurant Des Indes
10% discount for SPG Members

Restaurant Des Indes is the top restaurant of Hotel Des Indes along the classy Lange Voorhout. The fine-dining Restaurant Des Indes is without a doubt one of the most beautiful restaurants in The Hague and the place to be to explore ‘new luxury dining’ in a historic ambiance. We invite you to enjoy our chef’s...

Learn More
World-class rewards. And then some.

Starwood Preferred Guest creates every experience with members in mind. Award-winning benefits, and amazing global portfolio, valuable redemptions and more choices are just the beginning. See what makes SPG special, and learn how you can start earning rewards on your next stay.

Join SPG Today
Close