Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands  

Lokale tijd Telefoon +31 70 361 2345

4.6

Evenementenkalender


Des Indes Ocean Week

Van 26 t/m 30 juni

De ogen van de wereld zijn op Den Haag gericht wanneer de boten van de Volvo Ocean Race, met de Nederlandse teams AkzoNobel en Brunel, na 9 maanden competitie op zee, finishen in de Scheveningse haven.

Wij vieren deze spectaculaire Finish met de Des Indes Ocean Week. Van 26 tot en met 30 juni serveren wij fantastische vis, schaal- en schelpdier gerechten. Denk aan oesters, kreeft, tongschar, tarbot...en meer.

Geniet van Des Indes Ocean Week en reserveer direct.

 

Kreeft

Ocean Week


Zomerpromotie meetings

Wij hebben deze zomer een prachtige aanbieding voor onze meeting faciliteiten.


Hotel Des Indes beschikt over 6 salons, met een uiteenlopende capaciteit van 2-30 personen in vergaderopstelling tot wel 80 gasten voor een conferentie.

Wij nodigen u en uw collega's graag uit om gebruik te maken van ons vergaderarrangement. Hierbij hebben wij rekening gehouden met zowel de kleine, als grotere gezelschappen.

Arrangement tot 10 personen - 70 EUR per persoon
- Zaalhuur
- Vergaderfaciliteiten
- Business lunch in Restaurant Des Indes
- Koffie pauze met een hartige versnapering

Arrangement 10+ personen - 70 EUR per persoon
Voor gezelschappen groter dan 10 personen ontvangt u naast bovengenoemde items, in plaats van de business lunch, een luxueus lunchbuffet voor dezelfde prijs per persoon.

Voor reserveringen kunt u mailen naar events@desindes.com of bellen naar 070 3612317. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid te reserveren tot mei 2018.


Business Lunch 'Des Indes Style'

Dinsdag t/m vrijdag

Een nieuw initiatief van Executive Chef Roel Gilissen; waarom zou u niet van fine dining kunnen genieten in een zakelijke setting? Een heerlijke 2 gangen lunch, inclusief koffie met friandises en gratis valet parking. Onze belofte: binnen 1,5 uur. Efficiëntie en kwaliteit gaan soms uitstekend samen. 

Prijs: €29,50 p.p.

Reserveer nu

 

Close