View Information
Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague
Lange Voorhout 54-56 · Den Haag2514 EG · Nederland 
· Telefoon:
+31 70 361 2345

Lokale tijd:
1:30 PM
 

Welkom in Restaurant, Lounge of Bar Des Indes

Kom genieten in Restaurant, Lounge of Bar Des Indes, waar u kunt rekenen op de tijdloze charme van een verblijf op een historische locatie met de beste service. Het is voor elke gelegenheid een geschikte locatie.

Restaurant Des IndesLaat u verrassen door onze op Franse en Italiaanse geïnspireerde wereldse keuken. Waar authentieke en lokale producten, door verschillende eetculturen te combineren, samensmelten tot een onvergetelijk gerecht. Ontdek meer >Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag
07:00 - 22:00 uur
Zondags en maandags gesloten

Des Indes LoungeKom op adem in de mooiste lounge van Den Haag en ontsnap aan de hectiek van de dag in het lounge gedeelte van Des Indes. Kom langs voor de legendarisch Des Indes High Tea of een 3-gangen menu voor €29,50. Lees meer >Openingstijden:

Maandag t/m zondag
07:00 - 23:00 uur

Bar Des IndesLaat u verrassen door de beste cocktails, geniet van een ruime selectie whisky's en laat u meevoeren langs de prachtige wijnen die wij u kunnen schenken. In de Des Indes bar kan naast een drankje tevens een kleine snack worden genuttigd. Ontdek meer >Openingstijden:

Maandag t/m zondag
tot 01:00 uur

Cigar LoungeLiefhebbers van sigaren ontmoeten elkaar in de Cigar Lounge van Hotel Des Indes, Het exclusieve thuis voor sigarenrokers. Ontdek meer>Openingstijden:

Maandag t/m zondag
van 10:00 uur tot 01:00 uur

SPG® BenefitsGeniet van 10% korting als Starwood Preferred Guest in restaurant, lounge of bar Des Indes

Close