Aankomst
#
Vertrek
#
Kamer(s)
Volwassenen
Kinderen
 
Per Kamer
 

Uw sleutel tot een zorgeloos verblijf

De conciërge van Hotel Des Indes, die werkt volgens de Clefs d'Or standaarden, kent Den Haag op haar duimpje zoals u mag verwachten in het meest luxueuze hotel in Den Haag. Clefs d'Or conciërges zijn te herkennen aan de sleutels die zij dragen op hun uniform, maar deze gouden sleutels gaan verder dan alleen een symbool van de organisatie - het is een symbool dat staat voor gegarandeerde kwaliteit service. Onze conciërge is op de hoogte van de nieuwste restaurants, cafés, de laatste exposities en de leukste trips. Maak gebruik van haar kennis, want ze opent deuren die voor anderen gesloten blijven.

Bel met de Conciërge
070 361 23 45
Email Concierge
Word onze Fan op Facebook
Follow us on Instagram
Volg ons op Twitter

Ontdek verborgen Den Haag

De Conciërge van Hotel Des Indes staat tot uw dienst en is toegewijd om u te assisteren bij het maken van een restaurant reservering, vliegtuigtickets wijzigingen of reserveringen, winkelen en het wisselen van producten, kaartjes voor het theater en sport evenementen, lokale informatie, huurauto's en limousine services, sightseeing en excursies, het verzenden van goederen, bagage opslag, medische dienstverlening en meer. Alles wordt in dienst gesteld om een vlekkeloos verblijf in Hotel Des Indes te hebben.

Ons Conciërge Team deelt dagelijks een tip op onze Facebookpagina over evenementen en activiteiten in Den Haag. Onze Facebookpagina is ook de plaats om een vraag te stellen als u specifiek iets wilt weten over Den Haag of Hotel Des Indes. Bekijk onze Facebook pagina >
Ervaar onze Presidential Suite
De twee presidential suites van Hotel Des Indes zijn alles wat u ervan kunt verwachten en meer. De majestueuze woonkamer is voorzien van een eettafel en een zithoek. Het slaapgedeelte is comfortabel en het dakterras biedt een mooi uitzicht over Den Haag.

Ontdek onze Presidential Suite >

Ontdek Den Haag

Volg onze Conciërge online

Voor de laatste tips over Den Haag volg onze congierge online.
Ontdek Den Haag met de Concierge wandeling
Ontdek Den Haag met onze Luxury Collection Concierge elke zaterdag en zondag ochtend.

Het Weer van Den Haag

20   Today
Cloudy
10°
Kans op neerslag 30%
21   Tuesday
Cloudy with showers
Kans op neerslag 40%
22   Wednesday
Cloudy with showers
Kans op neerslag 80%
23   Thursday
Cloudy with showers
10°
Kans op neerslag 80%
24   Friday
Isolated showers
Kans op neerslag 60%
Get The Best Rate
Aankomst
#
Vertrek
#
Kamer(s)
Volwassenen
Kinderen
 
Per Kamer
 

Onze Concierge Service brengt u het beste van Den Haag

Laat onze deskundige Congierge u helpen om een op u aangepast verblijf the creeëren, compleet met insider aanbevelingen en exclusive reserveringen.
View Information
Close