Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, The Hague

4.6 (98 beoordelingen)

Lange Voorhout 54-56, The Hague, 2514 EG, Netherlands   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +31 70 361 2345   

4.6

de Cigar Lounge van Hotel Des Indes

Uniek onder Hotels in Den Haag, de Cigar Lounge. Liefhebbers van sigaren ontmoeten elkaar in de Cigar Lounge van Hotel Des Indes, een exclusief thuis voor sigarenrokers. Zak weg in de comfortabele stoelen en ontbrand uw sigaar zoals u vroeger gewend was. De Cigar Lounge is een plek waar u in een rustige ambiance kunt genieten van een bijzondere selectie Cubaanse en Dominicaanse sigaren. Een goed glas wijn of whisky mag natuurlijk niet ontbreken en wij serveren u dan ook graag in onze Cigar Lounge. Cigar Lounge DesIndes is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur.

="Hotel

Le Cercle des Connaisseurs

Elke tweede donderdag van de maand komt de Cigar Club van Hotel Des Indes, Le Cercle des Connaisseurs, bijeen in Cigar Lounge DesInDes. Sigarenliefhebbers van alle leeftijden komen hier samen om te genieten van een mooie sigaar, voortreffelijk eten en goed gezelschap. Er worden regelmatig inspirerende presentaties en proeverijen gegeven tijdens deze donderdagavonden.

De kosten voor Le Cercle des Connaisseurs zijn €49,50 inclusief een 5-gangen amuse diner en de sigaar van de avond, verzorgd door La Casa del Habano - The Hague >. Wegens de beperkte ruimte zijn er slechts 18 plaatsen beschikbaar en is reserveren noodzakelijk. De bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor leden van Le Cercle des Connaisseurs.

Leden hebben de mogelijkheid om 4x per jaar een introducee mee te brengen. Tijdens Le Cercle des Connaisseurs geldt de dresscode Tenue de Ville. Aanvang is 19:00 uur. Vanwege de zomervakantie wordt er geen Le Cercle des Connaisseurs georganiseerd in de maanden juli en augustus.

Close